.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Едно въпросче!!!

значи...днес гаджето ми каза нещо странно и сега много се чудя защо....и какво има още да ми каже...таа значи седим си ние и се целуваме..и си говорим...милички неща...отидохме да вечеряме а после аз седнах пред телевизора да гледам филм а той отиде на компютъра и започна да си чати...до тук всичко окей...идва после при мене държи се някак си резервирано...странно...и когато ме изпрати го попитах какво му е а той просто ми каза...да направим така...трябва да осмисля нещата и утре ще ти разкажа...и сега умувам какво е станало...може ли да е нещо сериозно и да ме зареже или просто да драматизира малко повечко?!

съжалявам за дългото писане...знам че ще ме изкритикувате много...че темата е тъпа и нз си какво още...но все пак искам някво мнение...щото на другите мога да давам ама когато става въпрос за мене ме няма никаква..мерси все пак
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Ами има 2 варианта, но този със самоизмъчването и тревогите не е за препоръчване.Не мислиш ли, че вече ти е доказал любовта си и няма просто така да дойде и да ти каже "Ами съжалявам, но трябва да се разделим".
    Спокойно, убеден съм, че всичко е ОК.Най-вероятно има някакъв проблем на главата и както повечето представители на мъжкият пол ще си го реши сам и тогава ще ти обясни, за какво е ставало въпрос.
    ...

И в крайна сметка какво стана?
    ...

Мега фен Аватара на koalka
    Просто не мисли и не се тревожи излишно.Виж какво ще ти каже.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ей , малката .. Я горе главата! Недей се настройвай за най-лошото , за да не го предизвикаш Усмихни се .. дишай , сигурна съм , че всичко ще е О.К.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    е да ок е....наистина както казахте напразно се чудех...ама съм си такава...той обича да си решава проблемите сам..въпреки че знае....и съм му го казала милион пъти че може да разчита на мене...винаги!!!неискал да забърква и мене!!!....ох оликна ми

Guest
    Аз се надявах да сте скъсали, да мога аз да те свалям ама уви

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    Аз се надявах да сте скъсали, да мога аз да те свалям ама уви
    хахах....аз пък се радвам че не скъсахме....инаме тая една година от живота ми отива на вятъра...със всичко дето стана!!!

Guest
    Недей говори за вятъра, че е много остър и силен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си