.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Mnogo e stranen...

Guest

Mnogo e stranen...

Abe kazete,kak se opraviate s tozi tip mom4eta,sramezhlivite?Pyrvo mi triabva6e cial mesec da go nakaram da si lafim .Pokanih go az na kafe 2 pyti - edinia pyt kaza "zaet sym",vtoria pyt kaza "imam mnogo da u4a,imam kontrolno",a az znaeh,4e niama,ama kakto i da e.Ima edno drugo momi4e koeto sy6to si go e haresalo i gi vidiah da se razhozdat zaedno.Az i mom4eto ziveem mnogo blizko i mu poiskah edni diskove,no to be6e samo povod da otida v tiah .Leko go hvanah za rykata v tiah,nikakva reakcia,posle go pogalih leko i toia me izlgeda niakak zverski ,vse edno kaza "mahni si rykata ili 6te te nabia" taka izlezda6e po o4ite mu .Mnogo e sladyk,no moite idei kak da go vzema za sebe si ve4e svyr6iha.a drugata mai postiga pove4e uspeh i moze da me ziprevari

ATAKABG
    Guest
    Следващият път вместо да му хващаш ръката го целуни. Ако се дръпне по-добре се откажи и си потърси друго момче.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами явно не те харесва По-добре го питай направо дали имаш някакъв шанс с него, или не.

pri nas sramejlivite e dosta trudno,no 6te ti kaja samo edno-Ne go zagubvai za6toto 6te ti e mnogo veren posle ako ste zaedno,opitai s celuvka ako se drapne pitai go za6to se dyrpa,i taka dokato uspee6 da mu zagree6 syrceto,uspeh ti jelaq

Guest
    Не го изпускай, просто е от срамежливите (аз съм от тези) и както каза горния потребител ако успееш да му "загреещ" сърцето ще ти бъде много верен и много ще те обича. Честно казано жените не оценяват това наше качество-говоря за верноста и истинската обич. Е, не всички момчета са такива, но както казва една приятелка "Не го изпускай, после ще съжаляваш". Аз съм еин от тези които като обичат, обичат истински и много силно. В момента така обичам едно момиче, но точно заради срамежливостта ми май ще тръгне с друг, което е много жалко Обичах я, обичам я, и винаги ще я обичам, моята истинска и неповторима любов...

Супер фен
    bydi mnoo vnimatelna da ne go upla6i6 ne go postavqi v neudobna situaciq naprimer otiva6 pri nego i mu vika6 daoi edna celuv4ica vsi4ko s vremeto si

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно не изпитва нищо към теб.

Град
    Плевен
    Е срамежлив или не, щом така е реагирал значи не те харесва
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ами явно не те харесва По-добре го питай направо дали имаш някакъв шанс с него, или не.
    така май е най-добре....ама...ако е наистина много срамежлив и му го кажеш така директно..може и много да се паткяса незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си