- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без бельо? към момичетата
КЪМ МОМИЧЕТАТА Е АНКЕТАТА ИНАЧЕ И МОМЧЕТАТА СИ ДАЙТЕ ОТГОВОРИТЕ!
Ехх , нямах впредвид само прашки, но вече е късно да променям анкетата. Говоря за долно бельо в смисъл на прашки-бикини, прашки килоти и тн.
bez sutien po prashki
\m/.........\m/
|...\./\ /\./...|
.\_.. o o .._/.
.....\..0.../
.....| |..| |
.....m...m
На публични места без някакво бельо не е оферта. (:
Ходила съм де, и все пак, по-добре си е иначе, спор няма.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Предпочитам да си ходя с бельо![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
аре няма ми са правите на Шарън Стоун![]()
слагайте си гащи
Какво не ти хареса в това да си без всякакво бельо на публично?Първоначално написано от Infatuated Inside
Ами не ми е удобно. Особено без прашки, боксерки & тн. Айде, сутиенът естествено не е от такова значение и мога и без него да мина, предвид факта, че нямам особено голям бюст, който да ми се вее в коленете, обаче пък дънки на голо хич не готино ебати. х) Примерно с пола е весело, но пък ако съм си само с гаджето, хахахах.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Абсолютно винаги съм със сутиен и прашки/боксерки...зимата вкарвам и боди или потникНякой ден може би без сутиен бих тръгнала (зависи от потника/блузата ест),но без нещо отдолу-никога,най-малкото е нехигиенично и да си усещам дънките върху кожата...не мерси
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
разбирам те страх те е някой да не ти го рагне без да разбереш имаш основателен страх тука в моя край са луди не идвай без гащи щото се едно ги каниш на едно ебанеПървоначално написано от Infatuated Inside
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Що па данки ма? Ти поли немаш ли? Не е управдание тва.Първоначално написано от strange__
аз си предпочитам с белъо щото хич не е яко да обуеш дънки без никакво белъо отдолу!при момчетата е по-различно!
Let The BEAT Control Your Body
да бе зимата с пола и без белъо отдолу-идеално просто!Първоначално написано от Анонимко
Let The BEAT Control Your Body
Въпросът е принципен. Остави сега климатичните особености и сезонът. Принципно не мисля, че е лошо лятно време с пола и без белььо на среща с гаджето :PПървоначално написано от radito
Твърде скучно...Първоначално написано от koalka
![]()
Някоя по-отворена няма ли тук?![]()
ne moga da xodq s beliomomi4e sam
Лятото без сутиен,дразни ме.![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Da be 4udesno ti sa turka patkata u gadniq cip na dunkite za tfa i mom4etata si fkarat po edna pola i lqtoto po patka i polaПървоначално написано от radito
Опитай лятото с много къса пола и без гащички от долу да усетиш топлия летен бриз как подухва путето ти и ще забравиш да носиш бельо за постоянно.Първоначално написано от f@nt@zi@
Госта,някой да ти е искал мнението?Първоначално написано от Жасмина от Сделка или Не
![]()
![]()
f@nt@zi@
Еми, това е форум, немалоумните мнения са по-добре от нищо
А тъй като Умнияя много се дърви на идеята, че аз съм момиче, ще се изкажа и аз..
НИКОГА НЕ НОСЯ СУТИЕН! Дразни ме! Изприщвам се от ластика! Ама гаджето много ме харесва и без сутиен, така че се оправяме някак си![]()
Свикнала съм със сутиен да ходя. По-комфортно ми е когато съм с бельо. Така съм свикнала и бих пробвала, както по-гор казаха, така да изненадам приятеля си на по-самотно място. Не за пред други![]()
Ami na men s moia baia golemi4uk biyst mi e dosta nekomfortno da hodia bez sytien no puk prez liatoto slagam pra6ki samo kogato obyvam dunki(koeto tva liato ne mi se sly4i izob6to) ili kogato hodia na disco![]()