- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без бельо? към момичетата
...
ми с наполеонките на дядо и килотите на баба си е най-комфортно![]()
естествено че със за предпочитане да са боксерки и сутиен![]()
bez bez bez![]()
![]()
mrazq sutienite wei priqtelq mi gi namrazi pokrai men :P a ina4e vinagi sam s prashki ili bokserki
![]()
Love you Kris !!!
Значи лятото.... не несоиш никакво долно бельо, само сутиен?Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз това разбрах!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Да много е яко с къса пола и цяла София да ми гледа органите....ако ще и 50 градуса да е,не смятам,че 1 скапани прашки (дори и боксерки...) толкова ще ме затоплят![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами да! Какво не ти харесва? Ето, виж, Умния постоянно си ходи без гащи! К'ъв е проблемът?Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
BEZ BELIO?! Tvardo NE!Za men pone.Ne samo,4e e ne higiani4no i neodobno,no i da vi kaja ne e i priqtno kogato vidi6 nqkoi bez dolno belio!
Slu4valo mi se e i vqrvaite ostanah potresena!Da hodq bez sutien-da i to ne edin pat(Prosto drehite mi go nalagat)A prez zimata predimno slagam(komplekt)bez6evno belio i razbira se bodi i tam drugite rabutii
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Да, спокойно. Повечето гласове в анкетата за БЕЗ бельо са дадени от момченца, които си представят каки без бельо...
По темата: И аз не съм сигурен, че е хигиенично...
dosta e grozno naitina da vidi6 nqkoi bez DOLNO belio, a i kakto kaza MaXy_GiRL mislq 4e ne e mnogo higieni4no. No 6to se otnasq do sutiena- moga i bez negoПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
![]()
E ne vinagi de.Az poprincip nosia samo poli taka 4e ne mi e nito nekomfortno nito ni6to kato sum bez belio.Estestveno 4e kato sum s mn kusa poli4ka koiato ima opasnost da se vdigne ili kato otivam na disco si slagam ama ina4e ako sum si s tiasna dunkova pola i izlizam v gradinkata pred bloka niama koi da zabeleji nosia li ili ne belio ..Първоначално написано от shizzle
![]()
ае лятото си е нормално само дънки да не носиш ке се претъркаш иначе си е доста удобно а за хигиената ... ем мисля че ако след като ги смъкнеш (къси гащи, поли и др.) и пъхнеш в пералнята а не в гардероба мисля че нямя да има проблем![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
нехигиенично е да се ходи без бельо. то ако е било по-добре да се ходи без бельо никой и никога не би си правил труда да измисля прашките,боксерките,бикити те и така нататък. пък и тоя въпрос има поне още 1000 теми тука! хора,гледайте преди да пишете!!!
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
Браво! Това е...какви са тия превземки, бе. Едните прашки, които едва закриват половите органи ли ви запаряват толковаПървоначално написано от strange__
![]()
![]()
Курвите по без прашки да разберат, че ако толкова искат да се клатят по пейките през лятото могат само да ги отместят и да си курволясват колкото искат. Пикли смотани. Само се надявам някой мангал да не ви "хареса" много така.
Предпочитам да си ходя с бельо...![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Стига, ве, без бельо не е интересно! Това е като флагчетата на навигаторите!
черно бельо: бавен, сластен, прочувствен секс
червено бельо: бърз, животински, страстен секс
с нарисувана целувка: тази вечер аз съм отгоре
на цветченца или други картинки: играй си с мен.. дъъълго, даа, харесвам езичето ти там..
обикновено беличко: какво? секс? ами добре!
прашки: не ги сваляй, нека го направим тук, сега, така!
дантелено бельо: съблечи ме по-бързо, убиват ми!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Прашките не са бельо и е доказано,че са нехигиенични,така,че с тях и без тях все там.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
чел е книги......Първоначално написано от MySel`f
само там го има тожа![]()
хуя избирач не е ебач!
Обаче shizzle как сладко е описал видовете бельо...![]()
Съгласна съм,без бельо не е интересно.Аз без гащи никъде не ходя!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
незнам какво ти искаше да кажеш но аз исках да кажа че тоя шушляк го е прочел някаде се кефи а аз казвам че това го има само по книгите и никаде другаде ти ако ти се прави яростен секс ще си туриш ли червени гащи да намекнеш на приятеля си?![]()
П.П. без лоши чуства към шушляла ама не мога да му запомна ника и така ....
хуя избирач не е ебач!