Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Ае да ви питам, вие първо имате някакво мнение относно това че не е приятно да ходиш без бельо, обаче въобще някога пробвали ли сте че имате толкова категорично мнение?
Кхъм, не знам що това точно хванах да цитирам, като исках и други неща да казвам, ама карай. (:
Та. Да, пробвала съм и то не един път. Отделно, има разлика между сутиен и бикини/прашки/боксерки. Едното е предназначено за удобство и примерно за по-добра визия (съответно жените с малки бюстове - за да им изглеждат по-големи, жените с големи - за да им изглеждат по-прибрани и стегнати и всякакви такива простотии); другото е направено именно от хигиенична гледна точка. Никоя жена на тая планета не може да ме убеди, че лятото, в най-голямата жега й е по-удобно без бельо. Може би, с памучна широка рокличка, на село, в двора, на сянка под някое дръвче - да. Ама аз живея в София. Та, в София наистина не е оферта, каквото и да си говорим. Както и във всеки друг голям град. Ами ще ме извинявате, ама като излезеш без бельо в адската жега и не можеш да живееш, 100 пъти по-комфортно би ти било ако си имаш бельо. То за това има всякакви модели, за да може всеки да си избере каквото му трябва. Понеже, съжалявам, но да, с къса поличка и без бельо, в целия прахоляк и мръсотия на града - никак не е хигиенично. А колкото до момчетата, които смятат това за особено еротично.. ами, хъм, аз пък съм на обратното мнение. Ако бях на ваше място много повече би ми допаднал факта, че момичето ми се е постарало да си купи някакво специално бельо, а не е тръгнала да си разкрива прелестите пред света.
Но съм момиче в края на краищата, некомпетентна съм. -.-
И все пак, що се отнася до моя човек - въобще не би ме изкефило, ако си развява достойнството направо в панталона. Боксерките са секси. Ок, много секси. :}
Еми същото е и с жените бе дееба.