Zdraveite. Imam sledniq problem-ima edno momi4e, koeto mnogo haresvam i obi4am istinski, ama naistina mnogo go obi4am. Oba4e imam 4uvstvoto, 4e tq ne izpitv takiva 4uvstva kym men. Pred men se dyrji po edin na4in, a pred drugite po syvsem rali4en. Daje naskoro zapo4na da se vijda s nqkakvo mom4e, koito si priznava 4e se q svalq (tova go znam ot dostoveren izto4nik) i 4e mn q e haresval. Dori sym vijdal negovi 4atove, kydeto si priznava 4e q haresva i 4e misli da predpriema nqkakvi deistviq. Nai lo6oto tuk e 4e tq mu pokazva kakvo ponqkoga si pi6eme v 4at programite. Tova prosto me sysipva, mnogo me boli ot tova. Sega kakbo da pravq? I da q otreja i da ne q otreja mai rezultata 6te e edin-da trygne s onzi, koito znae 4e sme zaedno i vypreki tova se zadqva s neq. Molq vi za syvet i mi kajete kakvo trqbva da mi e darjanieto. A mejdu drugoto moeto momi4e ne znam 4e znam za tqh dvamata, toest tq mi spomena samo 4e sa se videli, ama samo tova, drugoto ne mi go e kazvala. E kajete mi kak da ne byda razo4arovan ot jenite? Ne kazvam 4e vsi4ki sa ednakvi, no pove4eto sa takiva. Nie vie obi4ame, a vie ni pravite nomera, ot koeto mn ni boli.Sega ne mojete da si predstavite kakvo mi e na du6ata-imam edna ogromna dupka, koqto edva li bi migla da se zapylni. Zatova sym kazal-nz jena nqmai nikoga doverie!
Pozdravi na vsi4ki mali i golemi, vliubeni u takiva strada6ti kato men