Значи ето какъв е моят проблем...по-скоро той не е мой, на една моя супер добра приятелка.
Значи въпросното момиче Б. ходи с приятеля си М. от 3 години и малко. В началото когато тръгнаха всичко им беше ок и така до преди година когато скъсаха за 1ви път. Тя супер много го обича и съответно не мога да ви опиша колко много страдаше. Мен ме болеше за нея, подкрепях я и тя тъкмо почна да го преодолява, когато М. поиска да се съберат... и се събраха. Отново бяха много щастливи, но в един прекрасен момент Б. разбра, че М. и е изневерявал с някаква от неговото село ( направо си е ходел с нея ) известно време. Стана и много гадно, но му прости. След около месец-два от както се бяха събрали М. поиска отново да се разделят. Мотивът беше все един и същи - "Връзката ни се е изчерпала, трябва да потърсим щастието си другаде". И така...моята приятелка отново беше адски наранена и аз и давах цялата си подкрепа и всичко, което можеше да и помогне. Както се досещате, след около месец пак се събраха, като този път М. беше спал с една приятелка от квартала и. Тя и това му прости.
Историята се повтаряше около 6-7-8 пъти...не знам и аз вече колко,спрях да ги броя. И тя все прощаваше ли прощаваше и любовта и към него не угасваше.
Последният път, когато скъсаха беше преди 2-3 седмици. Тогава реших сериозно да поговоря с нея, да и кажа че има много други неща за които да мисли (защото тази година сме кандидат-студентки) и да се отърве от мисълта за М. най-накрая, защото вече се е видяло че никога не може да бъде сигурна в него. И тя ми каза, че това наистина е бил края и бла бла... До преди няколко дни, когато той я е помолил да се съберат и тя отново е приела
Казвам ви хора, това момиче си проваля живота с него, той вижда това и продължава да я върти на малкия си пръст!!!
Наистина не знам вече как да и помогна... за тва ако някой има съвет моля да си го каже. Всичко ще ми е от полза.
П.П. Благодаря за отделеното внимание.... и сорри за дългата тема.