- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора плс помогнете! ;(
Значи ситуацията е следната--->преди си харесвах един фр,даже мисля,че харесвах е много сллабо казано,но както и са е,и сега МАЙ го обичам само като фр и през лятото бяхме в перфектни отношения,но един ден се заговорихме и той каза,че ако ме види в метъллски дрехи няма да ми проговори,нз какво ми стана и на мен при прещрака нещо и още на др седмица бях с тениска на Евансенс(това не е метъл) и отидох в у-щето с нея и той беше там с гаджето си!И от там нататък не ми говореше,но аз направих всичко възможно да се сдобрим,както й да е сдобрихме се,но той ми каза"с теб няма да сме същите фр" от което мн ме заболя.После пак имахме малки скарвания,но се сдобрявахме,докато в един момент настъпи мн голямо очуждение,той вече нищо не ми казваше не си пишехме(както преди) все му вадах думите с чингел от устата.И мн ме боли от тази мисъл,че за мен той е всичко най-добрия ми фр е (момче),а за него изглежда,че не съм никаква,а преди беше казал(лятото преди да стане т'ва с тениската),че аз и едно момиче сме му най-добрите фр и мн ни обича!Но по неговото държание не изглежда да е така,а аз какво ли не правя само и само да сме фр и снощи му казах следното!--->
[12/18/2006 10:17:34 PM] ®~†~FUCK LOVE~†~® каза: Искам да зн,че ти си ми най-добрия фр,и мн си те обичам,Мразя,когато сме скарани или се чупим,знам че съм голяма проклетия и досада,но исках да го зн!
[12/18/2006 10:19:17 PM] *P*L*A*Y*B*O*Y*4*E*T*O* каза: i az taka
[12/18/2006 10:31:43 PM] ®~†~FUCK LOVE~†~® каза: Нз как ще ти прозвучи,но не изглежда да е така! (doh)
[12/18/2006 10:33:22 PM] *P*L*A*Y*B*O*Y*4*E*T*O* каза: emi nz
и до там,вместо и той да каже,нещо др "и аз така" а на мен не ми се стува че е така!
плс хора кажете как да постъпя,какво да направя за да си оправим отношенията плс!!!!!!!!!!!! [-o<;(
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!