.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Kyustendil

Шмъркотици

Повечето хора по света твърдят,че наркотиците са вредни и от тях няма полза!В действителност това не е истина!Да си друсаш Амфе и Кока си има и свойте положителни страни!Аз примерно периодично правя промоции са свойте потребители!Вместо да дават 10 кинта за десятка получават кантар за тия пари!Но това е друга тема на разговор!Кажете ми вие какво мислите за Шмъркотиците!И кой са според вас положителните им страни!???
    Наркотиците убиват бавно,но аз за никаде не бързам! Колкото повече-толкова по-добре!

Guest
    mi polojitelnite sa SUUPER MNOGO kvo da si sedime zadrysteni cel jivot li ?
    za otricatelni v momenta ne se seshtam nali znaesh ot koza sam stanal MALKO TYP xaxaxaxaxa

p.s. toku shto si grymnah glavata s edno bongche xaxa

Град
    Kyustendil
    Gospodin narkoman net_killer tfa vashta iztreshtela misyl li e ?
    A inache trevichkata svalq a belite neshta digat-az sym fen na digashtite,rqdko pafkam kozec,po-dobre mi e s Kokainec i donqkade s Amfe!
    Наркотиците убиват бавно,но аз за никаде не бързам! Колкото повече-толкова по-добре!

Град
    Kyustendil
    Кой е тоя Тоше бе сладур-Я кажи верно ли е че си се праскал на ПОМПА миналата година и си щтел да умреш замалко от свръх доза а !???

Град
    Kyustendil
    Пумата каза да дойдеш в Спидер 3 да те пребие...а грешка на езика да се напушите..ама треа да си донесеш материал шото тои нема !!!!Ако не дойдеш до 20 минути,каза че ше ти отвори главата с шутове и ше се изсере върху предрусалите зелени човечета в твоята глава!!!

Nqma smisul da govorim za otricatelnite im strani...znam gi mnogo dobre,a i ne samo az.Ima i polojitelni,nishtu che nqkoi ne moje da gi razbere,ili proumee.Za men ima.Vijdam sveta prez rozovi ochila,i si jiveq v tozi moi nerealen svqt,i taka mi haresva,a tova e nai vajnoto!
    Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!

Супер фен
    щом употребявам значи за мене повече са добрите страни.. макар че и спековете са ми мн ясни.. но според мен си струва разбиването..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

extazygirl
    Guest
    kato se nadrusa6 zapo4va6 da vijda6 sveta po razli4en na4in,zabelqzva6 ne6ta koito predi ne sa ti pravili vpe4atleni,tova e polojitelnata strana.....druga nqma

extazygirl
    Guest
    abee... zabravih da spomena glavanata pri4ina E NQMA TAKAVA EUFORIQ

CuCuTo...
    Guest
    Emi az lichno si smyrkam afmetki dosta chesto i mnou im se kefq ) Mislq che e got da si shmyrkash qko e kvo poveche posle ne si tolkova zle kato sled napivane ili neshto dr. Pyk moqt priqtel shmyrka glavno kogato ima da opravi mnoo neshta v raotata i ima edna vecher za tva i t.n. Pyk kato si pafkam po-chesto koza mnoo zatypqvam ot tva i mi se gubqt napraoo dnite.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Миришат хубаво.

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Миришат хубаво.
    ти пък въобще виждал ли си такова или само на картинка

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от fake
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Миришат хубаво.
    ти пък въобще виждал ли си такова или само на картинка
    Няма да отговоря.

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Abe,ei ... Wie zanimawali li ste se ?!?!? Wyobshte s towa ?!?!? Cheli li ste kakwo prechinqwat Narkoticite?!S neshto wyobshte zanimawali li ste se po tozi wypros?Washite razreshawat li wi ?!?!? Na um se pitaite "STRUWA LI SI , da si zanoswam celiqt jiwot s gluposti.." ei .. Nedeite taka .. Twa sa gluposti ne si zaslujawa jiwota za towa ..... Wie si znaete(sigoren sym..)No prosto moi sawet spiraite gi dokato ne e kysno.
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Guest
    "шмъркотиците " мойе и да имат полошителни страни, , но ползите са за производителите и търговците, а не за потребителите.
    от "шмъркотици" 4овек по4ва
    1. да хар4и пове4е пари
    2.да спи по- малко
    3 да работи пове4е, за да изкара пове4е пари
    4 да смърка пове4е, за да може да работи.

ООО, НЕ! Не ми харесва тая (де)градация... на омагьосан кръг прили4а!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си