- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pozdrav za gadjeto za nova godina
Molq vi nqkoi da napi6e nqkoe pozdrav4e za nova godina,za6toto nqmam podhodq6to za gadjeto
Е,на мен поне в едно отношение ми е добре като нямам приятел,не трябва да се мъча какво да пиша...А ти какво да напишеш,не знам...Ако сте заедно от много време и го обичаш няйстина много му пиши нещо от сорта(може да се стори банално,но е хубаво)"Обичам те(и там както се казва,но си му напиши името,а не някви глупости от сорта "бебе","пире" и такива)Ти си всичко за мен и искам да съм само с теб,да посрещнем още много такива празници заедно...Ти ме направи щастлива и осмисли живота ми,ОБИЧАМ ТЕ!Когато ме прегръщаш се разтапям в ръцете ти,те са като замък който ме пази,докосването на пръстите ти-като вятъра в косите ми...Целувката ти е така сладка-като шоколад..Обичам да усещам близостта ти,защото само тя ме прави щастлева и милото ти държание....Твоята специална усмивка,безгрижният ти смях,топлината на ласките ти са достатъчни да те обичам!!!!!!!!!"
Това бих написала,ако имах приятел и можеш да си добавиш нещо твое![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!