.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Комфуции
    Guest

Моля дайте сьвет!

Имам един проблем с едно момиче. Аз много я харесвам, както се казва-тя е всичко за мен. Скоро и казах какво изпитвам кьм нея и излязохме няколко пьти заедно, мисля че си прекарахме доста приатно заедно. Проблема ми е че не знам какво да мисля, понякога за дьржи доста хладно, друг пьт се дьржи сякаш ме харесва. Вече наистина взех да се обьрквам, защото се познаваме от доста време и незнам просто как да постьпя или да мисля....
    Моля дайте нещо сьвет как да постьпя, че наистина взех да се побьрквам вече, само тя ми е в главата!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре я попитай директно какви си чувствата й.

Ами понякога реагира доста остро и не сьм сьвсем сигурен дали ще постьпя правилно ако директно я попитам...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Действай пич. По добре веднъж да те отреже отколкото да имаш напразни надежди...
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Курвенски номера
    Затва - интернет, салфетки, ръка (лява, дясна) и си цар на всички жени

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    napylno sym syglasna s koalka..
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

А ти показваш ли и чувствата си по някакъв начин. Защото ако не ги показваш, тя може да си мисли, че вече ти е безразлична ииии съответно, за да не се чувства глупаво като я отрежеш да прикрива своите чувства.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    F2F e otgovora !!!

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    А ти показваш ли и чувствата си по някакъв начин. Защото ако не ги показваш, тя може да си мисли, че вече ти е безразлична ииии съответно, за да не се чувства глупаво като я отрежеш да прикрива своите чувства.
    Как да не и показвам, всеки ден и правя комплименти и прочие.. Абе тя знае, че много я харесвам. До известна степен сьм срамежлив, а тя чака винаги аз да действам прьв и това понякога сьздава проблеми, но нищо сериозно. Дайте повече предложение моля. Да излзиаме по-често заедно ли трябва, какво ли...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    амии излезте още няколко пъти и през тези няколко пъти с леки намеци и казвай колко я харесваш,под формата на майтап я попитай и дали при нея е същото..така може и двамата да се отпуснете по лесно и да се разкриете кой-какво мисли и чувства спрямо другият
    казвам го от личен опит-ама не да бъде олигофренско ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Цитирай Първоначално написано от koalka

taka e
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

ми така само се измъчваш я бягаи при нея и я питам какво изпитва \/
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Мега фен Аватара на iiirish
    а не си ли се замислял, че може би тя не те харесва, но те чувства много близък и заради това проявява подобно поведение
    помисли над това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си