- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте сьвет!
Имам един проблем с едно момиче. Аз много я харесвам, както се казва-тя е всичко за мен. Скоро и казах какво изпитвам кьм нея и излязохме няколко пьти заедно, мисля че си прекарахме доста приатно заедно. Проблема ми е че не знам какво да мисля, понякога за дьржи доста хладно, друг пьт се дьржи сякаш ме харесва. Вече наистина взех да се обьрквам, защото се познаваме от доста време и незнам просто как да постьпя или да мисля....![]()
Моля дайте нещо сьвет как да постьпя, че наистина взех да се побьрквам вече, само тя ми е в главата!
Ами най-добре я попитай директно какви си чувствата й.
Ами понякога реагира доста остро и не сьм сьвсем сигурен дали ще постьпя правилно ако директно я попитам...
Действай пич. По добре веднъж да те отреже отколкото да имаш напразни надежди...Първоначално написано от koalka
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Курвенски номера
Затва - интернет, салфетки, ръка (лява, дясна) и си цар на всички жени![]()
napylno sym syglasna s koalka..![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
А ти показваш ли и чувствата си по някакъв начин. Защото ако не ги показваш, тя може да си мисли, че вече ти е безразлична ииии съответно, за да не се чувства глупаво като я отрежеш да прикрива своите чувства.
F2F e otgovora !!!
Как да не и показвам, всеки ден и правя комплименти и прочие.. Абе тя знае, че много я харесвам. До известна степен сьм срамежлив, а тя чака винаги аз да действам прьв и това понякога сьздава проблеми, но нищо сериозно. Дайте повече предложение моля. Да излзиаме по-често заедно ли трябва, какво ли...Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
амии излезте още няколко пъти и през тези няколко пъти с леки намеци и казвай колко я харесваш,под формата на майтап я попитай и дали при нея е същото..така може и двамата да се отпуснете по лесно и да се разкриете кой-какво мисли и чувства спрямо другият
казвам го от личен опит-ама не да бъде олигофренско ..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Първоначално написано от koalka
taka e
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
ми така само се измъчваш я бягаи при нея и я питам какво изпитва \/
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
а не си ли се замислял, че може би тя не те харесва, но те чувства много близък и заради това проявява подобно поведение![]()
помисли над това...