- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kolko dvoiki imate.....
Vuprosut mi e kolko 2-ki imate ot na4aloto na sroka do sega , az imam 7 no 5 ot tqh sa nezaslujeni zashtoto me precakvat u4itelite po mn gaden na4in za sujalenie![]()
Общо 3, НО едната беше на котролно с повишена трудност (по математика) и г-жата ни даде поправка, на която искарах 3, така че 2ката ми не се вписва; втората ми е по английски на входното; а третата също не може много много да се брои, защото е по ФИЗИЧЕСКО при КЛАСНАТА, която е искала просто да се заяде с мен...
![]()
Както и да е - само 2 2ки имам в бележника. Тази година съм решила да се стягам и вече почва да си личи.Много съм доволна от себе си!
![]()
celi 2, no i dvete nezaslujeni ,vijte sia parvata po matematrka za6toto priprsax i tia me gepa ,vtorata po risuvane ligavix se i razliax 4a6ata s voda varxo edin moi sao4enik,gadno a. I poale ma gazixaaaaa.ok 4ao oplakax se stiga tolkova ot men da 4akame i drugi priznania
Общо 4;Двете ми са по изобразително изкуство,защото правя на инат на госпожата и предпочитам да спя я нейните часове,ама и не ми пука де;третата 2-ка ми е по физкултура и четвъртата по физика![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Хаха аз нямам нито една!!!![]()
![]()
![]()
![]()
1 едничка...физикаааа.![]()
За първи път имах в пети клас... сега съм десети крас и нямам нито една...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
i az za purvi put imah v peti klas,sega sam 12 i vse o6te nqmam vtora 2,nadqvam se i da nqmam de![]()
Дано ! ! !Първоначално написано от LoCo^GiRL
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
nqmam nito edna dvoika \/ (zasega de!!!)
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
3 двоийи по био, 2 по физика, 2 по литература, 1 по немски, 2 по история и 1 по химия.. учено момиче съм бе![]()
дано дявола да не те е чулПървоначално написано от princess
![]()
иначе и аз съм така![]()
Az moga da se pohvalq zasega s 4 ochakvam pove4ko do kraq na sroka![]()
imam 16 dvoiki ama 4estno kazano ne mi puka
Ем за сега 4! 3 по английски и 1 по история! Трите по английски не са заслужени тъй като тая мноу я бият лимките и пише 2 на койт си иска, а тая по история е напълно заслужена!!!
ццццццццц и не ви е срам!
Аз съм имала една по английски и една по природознание /не защото нищо не знаех, а ме хванаха да подсказвам/
imam dve dvoiki ..i dvete po AE i dvete na diktovka..
abe ne moga da kaja 4e sa nezaslujeni..
![]()
1 единствена и то по музика![]()
За сега нямам нито една, дано и да нямам [-o<
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
za sega samo edna- po nemski na dumi( taka e kato ne gi u4a...) , oba4e dnes mai imam 3 po himiqpak vaprosa s 4etvorkite da ne go otvarqme
![]()
Емм 1 по музика,защото не бях учила по тоя крайно "важен" предмет![]()
....Don't bother!Be happy!....