.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Stinger_
    Guest

Подарък за гаджето за коледа...(обобщено)

Изчетох бая теми от търсачката по въпроса но страшно много от тях не казват АБСОЛЮТНО НИЩО конкретно...
    Навсякъде казват - нещо малко, но ценно...нещо стойностно!
    Ами добре де, ама дайте идеи!!
    Намерих една добра идея за подарък - в коледно чорапче с бонбони и нещо друго в него, но какво да е това нещо..

И моля не ми казвайте подари и любов, защото това и го давам във всеки един момент, в който сме заедно и ще ми стане много неудобно, ако подаря "любов", а тя ми подари подарък... Разбирате за какво говоря

Ами ако някой ти каже конкретно "направи това, това и това", би било много глупаво от твоя страна наистина да го направиш точно по указанията. (:
    В крайна сметка, твоето гадже си е, ти по-добре би преценил, отколкото някакви абсолютно непознати във форум. Та би било по-редно просто да ти дадат някакви насоки, отколкото да ти изреждат "конкретни" подаръци. (:

Конкретните си ги знаеш - дреха, парфюм, бижу, плюшена играчка и тн. Аз примерно много обичам като човекът е вложил някаква изобретателност в подаръка и знам, че това не е просто някакъв си купен предмет от първия магазин. В крайна сметка, всеки така знае - имайки парите е лесно да се купят много неща, та това, че в даден момент човекът е имал средствата не би ме поласкало особено. Адски адски мило сам да направиш нещо. (: Пък и все пак това е Коледа, подаряват се някакви сантиментални подаръци, не коли и апартаменти. Това с чорапчето е мило. (: Може да й напишеш нещо? Сам да й направиш картичка и вътре да напишеш някакви готини пожелания? Колкото това какво да има вътре - може няколко дребни подаръчета и нещо, което тя иска в момента, знам ли. Излез с нея по магазините и внимавай какво харесва. (:
    Оух, не знам. Ще пиша по-късно, сега спя.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Намерих една добра идея за подарък - в коледно чорапче с бонбони и нещо друго в него, но какво да е това нещо..
    Идеята ти е доста добра Може вътре да сложиш някакво бижу например Ест,ако тя обича такива неща...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Повече от фен
    Ми примерно някое сребърно герданче,гривничка,пръстен че мисля че ще се зарадва!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Stinger_
    Guest
    Вече реших да и подаря едно огледалце, като отгоре изгравирам нейната буква...Поне изгравирането мога да го направя
    Естествено в комплекта с чорапчето

Ако не бяхте писали, нямаше да ми дойде тази идея... Благодаря )

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Подарък за гаджето за коледа...(обобщено)

Цитирай Първоначално написано от Stinger_
    Изчетох бая теми от търсачката по въпроса но страшно много от тях не казват АБСОЛЮТНО НИЩО конкретно...
    Навсякъде казват - нещо малко, но ценно...нещо стойностно!
    Ами добре де, ама дайте идеи!!

И моля не ми казвайте подари и любов, защото това и го давам във всеки един момент, в който сме заедно и ще ми стане много неудобно, ако подаря "любов", а тя ми подари подарък... Разбирате за какво говоря
    подари и плюшено прасеаз такова купих на гаджето миама...той поне харесва прасенцаахахха
    това за чорапчето е много хитро но недей нещо сребърно
    най-отдолу сложи хубава картичка надписана от теб..или текст от песен,ако чорапчето е по-голямо можеш да сложеш малко албумче,в което са вашите снимки и един диск с вашата песен(песни) не знам..това сега го измислих май май и аз това ще направя освен прасето

Голям фен
    a mieto gadje iska da mu dam edna moq snimka ot 3ti klas ama az iskam i ne6to drugo da mu podarq.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бившия ми приятел за една Коледа ми беше подарил такова чорапче (може и аз да съм споменала това като идея). Та чорапчето беше супер яко - голямо и червено и отпред има един плюшен снежен човек с кофа пълна със снежни топки. Честно казано не знам от къде го е намерил, защото такова чорапче и до днес не съм виждала никъде. Та вътре имаше поне 2 шепи с бонбони, малко парфюмче, разни любовни послания и малка плюшена играчка...

Град
    Някъде под звездите.......
    Az nqmam napredstava kakvo da podarq na moeto gadje!Az za koleda i nova godina 6te sam v Germaniq i ot tam 6te mu vzema ne6to,makar 4e 6te e s malko zakasnenie,ama ni6to!Oba4e tam e problema 4e se 4udq dali da e ne6to veselo,zaka4livo,lubovno ili ne6to metalsko(kakavto e negoviq stil).Taka ili ina4e ednoto 6te e poster na lubimata mu grupa,ama drugoto nz kvo da e!Pomo6t! Ne znam v kakva posoka da se naso4a.Dali da e nqkvo sinjir4e ili ne6to po-zaka4livo,igrivo ili pak ne6to metalsko?!Molq za pomo6t! =D>
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Stinger_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    (може и аз да съм споменала това като идея)
    Струва ми се, че беше точно от теб Мерси за насоката =D>

Пъхни в това чорапче някаква сладка плюшка на врата на която има бижу.Определено ще я очарова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си