.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Какво да правя?

Значи...Преди около месец ми казаха че един фр ме харесва..до тогава никога не съм гледала като гадже а само като приятел но откакто го разбрах това и аз започнах да го харесвам..Писах му разни СМС-и търсих го в скаипа...Но,не ми отгожаря...Вече незнам дали изпитва нещо към мен но аз го харесвам и искам да съм с него...Как да го накарам да говори за да разбера чувствата му???

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    kaji mu 4e iska6 da pogovorute za ne6to...i go otmykni nanqkyde.Pogovorete si..za tova koeto izpitva6 kym nego i dali i toi ima 4uvstva kym teb...naprimer
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    Продължавай да го търсиш,бъди упорита
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Заведи го на дискотека, пийни малко ( ама гледай да не се омажеш съвсем и да не помниш после какво си казала) иии езикът ти ще се развърже.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    накарай го да излезете на кафе..или където и да е..но да говорите на живо а не така със смс-и или в скайп..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    накарай го да излезете на кафе..или където и да е..но да говорите на живо а не така със смс-и или в скайп..
    To4no tui
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Емо то това дали ще ти каже истината си зависи изцяло от него.Според мен трябва да го питаш и да признаеш своите чувства.

ami opitai se da go nakarash da izlezete.otidete na nekoi romanti4no mestence i si pogovorete
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    kaji mu 4e iska6 da pogovorute za ne6to...i go otmykni nanqkyde.Pogovorete si..za tova koeto izpitva6 kym nego i dali i toi ima 4uvstva kym teb...naprimer
    mnoo to4no kazano

Повече от фен
    потърси го в училище или ако го видиш погови с него и си изяснете всичо
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на iiirish
    помисли малко! казваш, че са ти казали за чувствата му, но ти не си ги чула от него! може би той не те харесва, може би си направила прекалено прибързани заключения и сега той мисли, че ти си влюбената... една доста объркана ситуация, която може да се изясни чисто и просто с един цивилизован и конкретен разговор! но спри да търсиш начин да говориш с него по скайп или чрез смс-и! говорете очи в очи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си