.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: psihologiq

psihologiq
    Guest

psihologiq

hora kade moga da proverq izpitite za specialnost psihologiq v SY po kakvo trqbva da se podgotvqm?pls

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    литература и диплома ти трябва.
    Задължително на допълнителни платени уроци за кандидат-студенти!
    Don't hate me, I'm just blind.

Не ти трябва никакъв среден успех от дипломата. Балът се образува от оценките от дипломата по литература и чужд език плюс оценката от изпита по литература или чужд език. Ако държиш и двата изпита, тогава взимат оценката от този, на който си се представил по-добре.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Не ти трябва никакъв среден успех от дипломата. Балът се образува от оценките от дипломата по литература и чужд език плюс оценката от изпита по литература или чужд език. Ако държиш и двата изпита, тогава взимат оценката от този, на който си се представил по-добре.
    Точно така...миналата година кандидатствах. От мен един съвет - опичай си акъла докато имаш време и си гледай английския ( или който е да било друг език) и литературата. Гледай тези оценки от дипломата ти да са 6, защото иначе имаш много по - малък шанс.

Guest
    П.С. За психологията балът е доста висок, така че ако искаш да учиш точно това се стягай яко Желая ти успех и дано станем колеги

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Ам... и бала става 24?! Или от изпита се умножава по 3?
    Няма такова нещо, което да не взима общ бал от дипломата. Защото, аз имам 5 по бел, 6 по езика, 6 на изпита /немски/ и не ме приеха, защото се взима и диплома средна оценка!
    Don't hate me, I'm just blind.

Предишния гост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    Няма такова нещо, което да не взима общ бал от дипломата. Защото, аз имам 5 по бел, 6 по езика, 6 на изпита /немски/ и не ме приеха, защото се взима и диплома средна оценка!
    Ами принципно балът се образува така: БЕЛ (училище) + Чужд език (училище) и 3x изпита. На мен така ми се образуваше балът миналата година. Ти кога си кандидатствал и в СУ ли? Защото знам, че само за ВИАС ( УАСГ) се взима дипломата като цяло.

Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    Прочети справочниците, за да не заблуждаваш хората.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си