.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен
    Няма такова нещо като по-добри и по-лоши ... всеки пол си има предимствата! Момичетата не сме цветета за мирисане, пък и не говорим само за заслугите ... Вие сте героите, а ние жените на героите, така го изкарахте Както казах всеки си има предимствата и недостатъците ... ама ако вземем да се отделим жените от мъжете, ще видим кой колко ще изкара ... взаимно двата пола се допълват! Е, някои може и да не са съгласни с мен ...
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Предположих, че ще започнеш да спекулираш с "отнетата свобода". Да, на жените наистина им е било по-трудно да изпълзят от времето на патриархата, но това едва ли би могло да оправдае тяхната масова липса в развитието на историята. Факт е, че те са били изгаряни на кладата, обвинени във вещерство (господи...) и какво ли още не. Факт е, че до 1920 г. те не са имали политическо право на глас (и с право, ако ме питате). Но също така е факт, че жените природно таят по-нисък коефициент на интелигентност (отново говорим за процент, не ползвам общ знаменател).
    "It's a man's world" може да бъде интерпретирано, като шега, но във всяка шега има по малко истина, а във всяка истина има и по малко лъжа.
    В днешно време говорим за равни начела, права, възможности - колелото и огъня вече ги откриха (смях), да видим за вас какво остана .

PS.
    Тъй като имам симпатии към теб и още няколко представителки на женският род в този форум, ще прекратя тази малка дискусия, но това няма да промени становището ми - жените не са равни с мъжете, не биха могли. Те просто ги допълват.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен
    mi kat hodi6 samo po batkovci est 4e nqq ti razbirat "4uvstvata" 6tot iskat samo da te 4ukat hodi s mom4eta na tvoqta vyzrast

Супер фен
    Защо винаги трябва някой да е по-добър от другия?!Какви са тези глупости....
    "Момчетата били по-добри,момичетата били по-добри..."

Има ли значение?!Така може да се спори до безкрай...Разбира се всеки си има самочувствието да каже ,че мъжете/жените са по-добри...Така,че по този начин споренето се обезсмисля!

Аз няма да казвам мнението си ,защото отново всичко ще опре до сплетнята!!!Така че ще кажа само едно:ОБИЧАЙТЕ СЕ!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!Не се вдълбавайте в подробности!!!

teq vaprosi nqmat otgovori i az mnoo se 4ydq ama mom4etata sa ednii ....... ta svqt da ti sa zavii
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Град
    Монтана
    окей момичета не ви ли се е случвало да сбъркате за нещо съвсем малко и момчето което е с вас примерно да ви се расърди..супер много...? Или както се казва да направи от мухата-слон..? Или пък случва ми се за 1-ви път... на 1 купон аз бях с 1 момче в смисъл нищо не стана освен танци, {P} и така... аз го заведох в др. стая и му признах, че имам чувства към него... той нищо не каза, от този ден не сме се виждали, пишеме си само в mIRC.. да го питам ли дали и той има същото към мен.. или не? Какво мислите?!

Град
    Монтана
    okey momicheta i momcheta. znachi pri men edinstvenoto koeto me pritesnqva e tova che: na 1 kupon bqh s edno momche v smisal ne stana nishto po seriozno osven tanci, {P} i t.n. posle az go zavedoh v dr. staq i mu kazah che imam chuvstva km nego. Toi ne kaza nishto syshtestveno kaza samo: "Extra.." neznam kakvo shte reche tova.. Ot tozi kupon na sam (ot 16.12.2006) nie ne sme se vijdali a sme si pisali samo v mIRC.. kajete spored vas da go pitam li dali m/u nas shte stane ili ne....?

Колко руси въпроси само... малеее

Поне ги допълни малко тия жалки подобия на въпроси за да заприличат на нещо и да може да се даде съдържателен отговор !

Град
    Монтана
    xa xa sry.. che go napisah 2 puti .. slushaite az iskam otgovori i mneniq.. a tova rusi ili neznam si kvi ako po dobre nqkoi misli taka da si zamulchi i da ne pishe... a?

Guest
    tova e dosta strogo otnositelno i si e do 4oveka...az naprimer sam dosta po-razli4en ot pove4eto mom4eta i ne go kazvam,za da se xvalq,a v potvarjdenie na tova 4e ne e vqrna jenskata maxima "maje,vsi4ki sa ednakvi" kakto i jenite ne sa ednakvi.No ima nqkoi 4erti koito sa harakterni za bul6instvoto,tova ne moje da se otre4e...

Evala na krem4eto za otgovora "Така може да се спори до безкрай..." !!! Koito e pro4el temata i e pomislil pone malko 6te zabeleji 4e : Craftman sa prai na int samo - dava tam nqkvi sme6ni argumenti posle momi4etata mu dokazvat 4e ne e taka .
    Spored men dori i da se poqvi drug koito da sa ma4i da dokaji 4e mom4etata sa po-dobri momi4etata 6te go priborqt s kef
    =>=>=> Tei kat gledam v blizkite 1000 godini nqma nqkoi da otstypi i da kaji 4e drugiq pol e po- dobar ! Ako nqkoi misli 4e 6te dojivee sledva6tite 1000 godini neka spori po taq tema !

Голям фен Аватара на I_ve7o
    opfff..bahti ima razli4ni mom4eta i momi4eta..ne se ot4aivai 6tot nekyv te e naranil....spok

Guest
    Дори с твърденията от страна на мъжете, че жената е 100% по-слаба, иамм чувството, че целта е жените отново да бъдат потиснати. Колкото до това колко известни жени има-определено са много и като се има впредвид съотношението на правата на жените към способностите им- мисля, че са се справили прекрасно. Жените и мъжете са различни по природа- едните са физически по-слаби от другите, а това не би могло да потвърди кой е по-стойностен, защото не всичко се отнася до физическото...Да погледнем и в що за области са се котирали жените- не такива, които биха могли да навредят на останалите, нали? Но мъжете не са по-стойностни хора-това е факт. Нека погледнем колко изнасилвачи, крадци, държавни пердтавители предизвикващи войни, колко много насилници има- нека погледнем тук съотношението мъже-жени. Не мисля, че по този начин те са допринесли за доброто на човечеството, защото все пак не това кой е по-силен е важното, а кой с какво би могъл да допринесе. И все пак- тази тема не ме кефи...не бих могла да сложа всички под общ знаменател- очаквам същото и от "силния" пол относно нас!!!

E te to takova jivotno nema :>
    M ne moje takiva razdeleniq da se pravqt..az daje naprotiv,smqtam,4e mom4etata ponqkoga sa dosta po-razbrani i po-lesno moje6 da se opravi6 s tqh-6toto nii sme prokletii i mn d1rjim na jenskite si kapriz4eta i ala-bala,dokato pri mom4etata ima nqkakva iskrenost,ne6to pooo-..oh,eto i az sq si protivore4a ,prosto izbroih nqkoi ka4estva na mom4etata,koito gi pravqt dale4 po-dobri,no tova ne ozna4ava,4e i nie momi4etata si nqmame takiva..a i vsi4ko opira do otdelnata li4nost,s16tnostta mu,razbiraniqts mu,v1zpitanieto,du6ata i pro4ie :>
    Look deep inside me ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Emi momichenca.. prestanete da si zadavate typi vyprosi.. Nedeite postoqnno da slagate momchetata pod obsht znamenatel kakto i momichetata... Tova che vednaj si bila naranena i nerazbrana ne znachi che vinagi shte e taka... I nedeite da tyrsite vinagi vinata v nqkoi drug.. pyrvo sviknete da poglejdate sebe si..
    evala!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си