Станах почти на 18 години,всяка Нова година прекарвам унас с нашите и най-късно 1-2 часа си лягаме.Звучи "интересно" нали?Най-жалкото е,че всяка НГ ми минава така,но не само това,на НГ доста често стават скандали унас или най-малкото се гледаме всиснати цяла вечер.Никога не съм ходил да празнувам с приятели,последните 2 години излизах по улиците с приятели най-много да пием по една бира,да хулиганстваме безобидно,да викаме и да прекараме часовете преди НГ почти забавно...Ето идва и тази НГ,вече съм голям на 18 години без 2-3 месеца.Много жесткото се карах последните месеци с нашите относно личния си живот или по-точно липсата на такъв,няма разбираме голямо и почти никакъв ефект.Вече не могат да ме уплашат,но пак си стоя сам унас и слушам скандали(между майка ми и баща ми а понякога аз съм причината според тях,но никога нямам право на мнение,все искат да се подчинявам като роб).Тази НГ най-вероятно всичките ми приятели ще празнуват някъде на Новогодишен купон,най-малкото на кафе или дискотека а аз не знам дори какво е Новогодишен купон Никога не съм бил!Колко жалко нали?
Сега тази седмица майка ми не спира да ме обвинява и обижда и да изкарва че не уча заради някакви си 4-ки ,3 на брой които получих по различни предмети имайки предвид ,че дори стипендия взимам.Но не съм смахнатия зубър,искат го но не съм.Ходех на фитнес и излизах с приятели поне през деня и до към 9-10 вечерта доскоро.Фитнеса свърши,липсват и настроение и приток на пари които да харча...
Като,че ли съм напът да изкарам и тази НГ по стария отвратителен сценарий,като дори няма да излеза и да врътнем 1 двулитровка с 3-4 приятели както направих миналата НГ и се прибрах към 10-10:30 и бях жесткото овикан и заклеймен
Какво да направя?Да кажа ли нещо на нашите?Какво,каквото и да е те няма да ме разберат 101%.Но да направя ли някакъв опит да си изкарам яко или да продължа да мизерствам унас и да избягвам скандали с нашите?Лошото е че така съм ги научил,все да е на тяхната