- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KADE SHTE PRAZNUVATE NOVA GODINA
ai kajete si kade 6e karate nova godina 6a farlqte li piratki raketi i tem podobni, 6te se napivate li , 6e praite li mizerii i vao6te si4ko
на мене не ми се празнува изобщо..хич и впечатление няма да ми направят празниците..[/b]
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз още нямам никаква идея как, къде и с кого ще посрещна Нова Годинка!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
В Рибарица. И да - ще правим сички гореописани неща + едно две други ама те не са за детски форум
Едит - Прееба се работата с рибарица затва ще я карам в село Чифлика до троян - снежни борове - и минерален басейн до тях.![]()
2т. системно
В Италия , майка ми реши че трябва да съм в тъпото Милано![]()
![]()
za6to da e tapoПървоначално написано от evil lady in black
az bih se zaradvala do otida da praznuvam nova godina tam
![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Някъде с гаджето, но къде и с кого друг не знам... Най-много накрая да сме само аз, той и кучетоЧестно казано хич не ми пука къде ще съм...
Офф нещо тая година не ми се празнува... Може и да си остана с наще- пак няма да си прекарам злеИначе другият вариант е логичен- купонче, но надали ше включва напиване... Нали съм примерно дете
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
s maika i vui4o v babanqma oferti za kupon .. be se mi e edno
die..
ах принципно се събираме компанийката.Ма нямаме свободен апартамент(мама и тати са в къщи)...май ще сме в общото мазе на коч
нищооооо в последния момент ще стане чудо
..надявам се хаХАХах
ами аз предпочитам да съм с приятелите сиПървоначално написано от princess
Ами аз ще съм с приятели, поне засега ...още нищо не се знае..има време![]()
ideq si nqmam... dano da e pri bashta mi 4e da go mrunkam da se 4upim nqkude s bratov4edkata.. ako sum si v ruse 100% shte sum s maika ..![]()
Не се знае до последно може с приятели но може и с наще.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Все ми е тая,само да съм с приятеля ми и да си прекараме хубаво.
в къщи май![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
на галата в едни авери(тфа галата е квартал на варна
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Очертава се да бъде home alone.
Ползва търсачката.
Bankya Palace с приятели и с наще.
o6te nz, 6e se razbere mai v posledniq moment, 31ti v 8 4asa, prosto sme stra6na organizaciq![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Аз ще съм на работа с колегите ми... Което е яко по 2 причини- ще съм с много яки хора, и ще има ядене, пиене и хотелска стая без пари... И дори ще ми платят добре после... И то само да сервирам на някакви тъпи румънци, които пък от своя страна оставят бакшишчета...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
по последни данни съм на вила с ении ноу печени хорица, ноо до 31 има 6 дни, мн неща могат да се променят...