- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KADE SHTE PRAZNUVATE NOVA GODINA
mi v nas..mislq da umra ot skuka shtoto neme puskat da si podam nosa navan....na 2 mesta me vikat no nashte sa reshili che trqbva da ne varjat v nas! predlagat mi da me vzemat s kola na kupon vav vila bez da se shmatkame po ulicite cqla nosht ama neeeeeee te sa si reshili che nqma da izlizam...mamka mu i tazi godina shte pochna sas samotni salzi dokato drugite se kefqt !
Аз мисля да прекарам с приятеля си и компанията.Поканени сме в три компании и гаджето ми каза, че изборът в коя да бъдем зависи изцяло от мен.Така че най-вероятно ще прекараме Новата година в една вила.
Емии аз ще съм или в надежда 2 или в младост с компанята и приятеля ми естще се напия мн ясну
ии ще хвърляме ракетиии...ебаси кефа
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
s priqteli na vilata na gadjeto mi!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
У нас, с приятели.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми аз ще ходя в Бразилия в Рио![]()
Ний ше праим купонче с напиване и преспиване..ама още не е ясно кои апартамент.. (има изгледи и за къща) ще завладеем![]()
![]()
Тази Нова Година ще съм си вкъщи, защото плановете, които правихме с приятелите ми се провалиха...затова вече 'сметка без кръчмар' не правя..![]()
на адски лудо парти.. само да не ни изгонят с полиция че постоянно така правят![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
хаха както е модерно сега да се казва - на парти ще съмии се надявам да бъде супер яко
![]()
![]()
\
/
get off.
в една къща с компанията \/ аз не обичам да пия,пия само за настроение,така че няма да се напивам,но определено ще си прекарам супер все пак ще съм с приятелите си
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ако разкарам наще...у нас с мъжа..може и да не разберем кога е станало полунощ...Иначе най-вероятно у една аверка на горния етаж с още хорица.
До вчера нямах нищо ,а днес 2 оферти...![]()
Та реших в един стар приятел на Купон!![]()
п.п.
Съветче : Внимателно избирайте къде ще отпразнувате Новата Година,защото това ще е моментът когато ще станем Европейци,вече няма да сме Европейци само по географско разположение,а ще станем част и от голямото Европейско семейство!Вече няма да бъдем неандерталци,ние ще сме ЕВРОПЕЙЦИ!![]()
Дрън,дрън,дрън,дрън,дрън...
Живи и здрави,прави и корави,весело да си прекарате и много здраве,щастие и усмивки през новата Европейска 2007 година!![]()
Законите са едни!или биеш,или те бият...
В къщата на един приятел в Бояна.Няма да сме много хора 10-15 човека де се познаваме добре че си пиинем че се наядеме после ще посрещнем новата година и след тва вече ще се разбием![]()
Със сестрата и нейната компания на механа![]()
...
За сега нищо не се очерта,може би ще съм си вкъщи с наще.
ахамз и аз такаПървоначално написано от olive_oil
ще кажа на наште да ме оставят на мира и ще се усамотя с бутилка шампанско в моята стая да гледам филмчета![]()
поредната тъпа Нова година![]()
awe taq godina nikoi nqma nikvo nastroenie vklu4itelno i az....super tupa NG...vse mi e taq kude 6te sum![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
V nas(((((( ne me puskat na6te nna edno mn qko kupon4e v Lulin
((((((
imam okolo 10 pokani, i utre mai 6te otida na vsi4kite... \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
До момента съм пълен сирак!А да ви кажа не ми се стой с наще много много...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
pri tatitova mi be6e purvata NG koqto praznuvam s nego.. taka 4e mi be6e kaji re4i dobre
![]()
Не знам за вас,ама аз прекарах страхотно на един купон в един приятел...Изпуснах ключовия момент - напих се като копач и заспах в банята на приятеля и се събуждам към 12:15 ,а то купона се вихри и аз само излизам от банята и питам "Абе колко е часа бе?" ,всички ме поглеждат и почват да се хилят като луди...![]()
![]()
После се вихри купон пак,страхотно си прекарах...
![]()
Законите са едни!или биеш,или те бият...