.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Kakvo da pravq?

Steel
    Guest

Kakvo da pravq?

Zdr! Situaciqta v moeto semeistvo stava vse po lo6o. Sled dalgogodi6en brak, maika mi edna ve4er prosto si tragna. Do nqkade e razbiram, za6toto s ba6ta mi e trudno da se jivee. Prez celiq mi dosega6en jivot po4ti ni6to hubavo ne sam vidqla ot nego. Dori e imalko v momenti, kogato sam go mrazela. Toi mi e kazval, 4e za ni6to ne stavam ( sam ne se vijda) 4e sestra mi ( po golqma ot men) 6te uspee v jivota, a az 6te sam propadnala. Sabiral si e nqkolko pati bagaja ot nas, kato posledniq be6e saprovodstvano s tra6kane na GSM-a mi i opit za poboi. Vdiga skandal za nai- malkoto ne6to i vsqka ve4er pie.Sledkato maika se iznese az jiveq s nego.Hodq pri maika, no toi mi visi na glavata. NE minava ve4er kogato da ne se razvreve i da mi otrovi jivota. Dori pred o4ite mi se zasili da ska4a prez terasata, simuliral e pripadaci.Tova ne e vsi4ko idva v staqta mi dokato spq i me sabujda za da mi kaje kolko e zle. A na men ne mi e bilo mn hubavo da trapq skandalite mu za nai- malkoto ne6to. Maika go pomoli da napusne apartamenta, no toi ne iska. I taka 2ri mesec jiveq s nego.Vsqka ve4er me dokarva do istrerii i me vkarva vav filmi . Kakvo mislite imam velik ba6ta ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Защо не се преместиш да живееш при майка си???

Re: Kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от Steel
    Zdr! Situaciqta v moeto semeistvo stava vse po lo6o. Sled dalgogodi6en brak, maika mi edna ve4er prosto si tragna. Do nqkade e razbiram, za6toto s ba6ta mi e trudno da se jivee. Prez celiq mi dosega6en jivot po4ti ni6to hubavo ne sam vidqla ot nego. Dori e imalko v momenti, kogato sam go mrazela. Toi mi e kazval, 4e za ni6to ne stavam ( sam ne se vijda) 4e sestra mi ( po golqma ot men) 6te uspee v jivota, a az 6te sam propadna . Sabiral si e nqkolko pati bagaja ot nas, kato posledniq be6e saprovodstvano s tra6kane na GSM-a mi i opit za poboi. Vdiga skandal za nai- malkoto ne6to i vsqka ve4er pie.Sledkato maika se iznese az jiveq s nego.Hodq pri maika, no toi mi visi na glavata kogato se pribera . NE minava ve4er kogato da ne se razvreve i da mi otrovi jivota. Dori pred o4ite mi se zasili da ska4a prez terasata, simuliral e pripadaci.Tova ne e vsi4ko idva v staqta mi dokato spq i me sabujda za da mi kaje kolko mu e ma4no (i az 6te sam taka kato znam 4e tozi koito me e nosil na garba si me e zarqzal )
    A na men ne mi e bilo mn hubavo da trapq skandalite mu za nai- malkoto ne6to. Maika go pomoli da napusne apartamenta, no toi ne iska. I taka 2ri mesec jiveq s nego.Vsqka ve4er me dokarva do istrerii i me vkarva vav filmi . Kakvo mislite imam velik ba6ta ?
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Guest
    мисля че всеки 2ри има подобни проблеми включително и аз. Единствения начин да се отървеш е стимула от това да успееш в живота и да се преместиш.
    Има и хубава страна- взимаш си поука от живота, че мъжете са долни използвачи и алкохолици(да не се засягат момчетата във форума а да си вземат поука по добре)!
    Значи познавам точно 2ма които нямат подобни проблеми в семейството си,всички други са имали за какво да се оплакват,и то от собствените си бащи ,най вече заради алкохола,тва е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Защо не се преместиш да живееш при майка си???
    Дам... а и майка ти как така ше ви зареже?!?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Tova e glupavo.Ne se mesti,prosto pogovori s bashta si..Az imam podoben problem,no adi nqma da obrushtam temata za men ;( Ta ako bqh na teb bih si pogovorila dosta seriozno s bashta si.Dori moje i s maika si..Po dobre si izqsnete kakwo shte prawite tochno i t.n ... Wsichko da se znae i wsichko da e qsno..samo towa moga da kaja po problema Poradi prostata prichina,che neznam kak tochno stoqt neshtata w washoto semeistvo.
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Ами говори с някой, тук никой не може да ти помогне, обърни се към агенцията за детет или нещо такова, ако наистина искаш да се прогрижат за него и да го отдалечат от теб
    Където плюя, там не лижа

Тук никой не може да ти помогне. Намери защита някъде другаде. Първата крачка е според мен да кажеш на класния ръкодовител и да помолиш да ти съдейства, за да се свържеш с Агенцията за защита на детето.

Guest
    Privet.
    Parvo pozdravleniq 4e si namerila kuraj da spodeli6 s tozi forum problema si.Ne6to mn vajno v tvoqta situaciq e 4e ti ne si vinivna za slu4iloto se i tova koetoi prodaljava da se slu4va no kaktoi i da se razviqt ne6tata ot tuka natatk 6te reflektira silno varhu tebZa men e nerazbiraemo kak edna maika 6te postavi sebe si i svoite 4uvstva pred tezi na deteto si......ako e vazmojno i udobno za teb naistina moje6 da se premesti6 pri neq....ako taka s4ita6 4e 6te si osiguri6 nqkakvo spokoistvie dokato se nameri re6enie na smeiniq razriv
    Otdela za zakrila na decata ne sam siguren kakvo to4no mogat da podobrqt v slu4aq ako vaob6te se zaemat dePri vs polujeniq ako naistina situaciqta e tolkova netarpima ima nqkakv vid tormoz......deistvai no spreduprejdavam 4e ako signalizira6 mestniq OZD 6te se mine prez dalag proces i re6enieto nqma da e mignovenno
    Dopuskam 4e e vazmojno da se re6i vsi4ko s edin mn seriozen razgovor ot tvoq strana s roditelite ti kato gi sabre6 na edno mqsto i naistina im obqsni6 kak se 4uvstva6 ti da im pokaje6 4e problemite im mogat da badat re6eni ako gi spodelqt i 4e iska6 da ima6 edno stabilno semeistvo kakvoto vseki trqbva da imaako naistina ima6 roditeli koito sa dostat4no razsadlivi za da razberat kakvo ima6 predvid vsi4ko leka po leka 6te se opravi
    Dano malko ponesam ti pomognal
    Uspeh)

Град
    V syrceto ti
    Ami kato za nachalo otidi v "Otdela za zakrila na deteto"Ako se strahuvash che ba6ta ti 6te razbere i 6te ti posegne ,otidi u nqkoi rodnina ili priatelka.Pone dokato policiqta razni6ti obstoqtelstvata.Imam i edin vypros-maika ti ne iska li ti da utide6 da jivee6 pri neq????Ako ne si i kazala za tormoza go napravi po-skoro.I o6te ne6to ako ba6ta ti pravi pak toq 6anta6 sys skoka ot terasata mu kaji"Haide kakvo 4aka6 ska4ai"100 % nqma da go napravi a samo te balamosva!!!!USPEH
    Az iskam da byda s teb-ti iskash da bydesh s men
    No momiche kato men,ne moje da byde s mom4e.....kato TEB!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си