- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- угризения
Изпитвате ли угризения, след като отрежете някой (било то гаджето или просто момче/момиче, за което знаете, че ви харесва) ?
Защо? Ти как го отряза?
He who runs with aggression walks with no dignity
Ами това за мен си е напьлно нормална реакция на човек който не е безгрижен за другите. Просто мислиш твьрде много за чувствата на околните, било то близки или не и започваш да критикуваш своите действия в дадената ситуация. Горе главата![]()
Питам си просто .. Иначе лошо режа, чак на моменти не мога да се понасям. Скоро не ми се е случвало.Първоначално написано от Crafter
Да. Винаги!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Мхм... и аз съм такаПървоначално написано от KisskilleRcHe
![]()
Ами да,защото все пак това момче има чувства и да кажем аз трябва да го разочаровам.Но такъв е живота.
Az pak kakto vinagi sma RAZLI4AVAM MNOGO OT VSI4KI .. na mene pak mi e kofti da odreja nqkoi bilo to da go0 gledma v o4ite i da mu kaja 4e bqhme do tuk ili nz sq ne se se6tam za primeri VINAGI pravq taka 4e toi da me zareje pone da ne mu e kofti kakto i az da ne mislq i po lesno da se ottyrva !!!
понякога имам но зависи от слу4ая и 4овека..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Случвало ми се е да зарязвам момиче и не ми е пукало за нейните чувства, защото знаех че ги няма. Може би съжалалявам за начина по който го направих.
Da
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
аз пък никогаточно след минута съм забравила вече всичко
незнам защо, но дори като изневеря на някой, след това хич не ми пука и не мисля за товавсе едно не е ставало... съвестта ми си остава повече от чиста
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ami da stava mi kofti za tova kak se 4uvstva toi.Kakvoto i da se e slu4ilo vinagi mi e kofti kogato reja nqkogo bilo gadje ili pr, koito znaq 4e me haresva
ponqkoga izpitvam ugrizeniq no nikoga ne ostavqm drugite da zabelejat tova za6toto bih proqvila slabost a az mrazq malodu6ieto.Pozvolqvam si da pokazvam samo polojitelni emocii i povqrvaite taka 4ovek mn trudno moje da bude naranen
ponqkoga izpitvam ugrizeniq no nikoga ne ostavqm drugite da zabelejat tova za6toto bih proqvila slabost a az mrazq malodu6ieto.Pozvolqvam si da pokazvam samo polojitelni emocii i povqrvaite taka 4ovek mn trudno moje da bude naranen
ami az ispitfam ugrizeniq ;( zashtoto znam kakvo e da haresvash nqkoi a toi da te otreje ;(
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}