.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: mazna kosa:(((

mazna kosa:(((

hora kajete mi kakvo da napravq po vaprosa?! trqabva prez den da se kypa ina4e prili4am na olio v glavata... kajete nqkakva maska ili daite savet kakvo da q pravq kosata mi!!!

be happy
    Guest
    iskam da ti kaja,4e i az stradam ot su6toto-omaznqvane na kosata.trqbva postoqnno da si v banqta,a mislq, 4e znae6 kolko ne e polezno tova.opitvala sum mn ne6ta,no nqma efekt.sega poslednoto,za koeo 4uh e zelena huma.dano tq da mi pomogne.aide nqkoi da kaje kakvo da izpolzvame

Супер фен
    ми купи си шампоан за мазна коса..примерно на Гарниер-марката е много добра и ще ти помогне предполага,..а и от честото миене също се омазнява много бързо,най-много 2 пъти на седмица..иначе не те виждам...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    И какво ти пречи да се къпеш през ден !?!?!!?!? Абе толкова ли сте нечистоплътни

Супер фен
    Аз казах,че е вредно да се мие косата всеки ден..тва няма нищо общо с нечистоплътието да те светна!Следващия път можеш да четеш по-хубу и да не бързаш да говориш квот ти е в "акъла"
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    И какво ти пречи да се къпеш през ден !?!?!!?!? Абе толкова ли сте нечистоплътни
    И аз това се зачудих.
    Оставете това,че било полезно за косата да се мие веднъж на седмица.Аз така не мога!И как ще се изкъпя цялата и няма да си измия косата?Ами то все едно не съм се къпала.Още повече сега зимата след като във всяко кафе е задимено и се окадяваш като циганка с тези цигари,да не говорим,че след това целия смърдиш..Ооо неее!!!
    Миеш я през ден и т`ва е!
    Ако и слагаш гел-това също омазнява косата.Забравяш за балсамите след шампоана,защото и те омазняват.Взимаш си ампули за подхранване (аз сега съм с едни със силикони за обем и е супер).
    Боядисването до някъде и то влияе.Всеки месец на фризьор,за да диша косата.
    Лично аз бих препоръчала на Glis K.u.r шампоаните и имат едни маски без отмиване.Майка ми,сестра ми и аз (и трите сме с разлиен типаж коси) и 3-те мн добре ни действа.Обаче просто не трябва да чакаш да ти се омазни косата и чак тогава да се наканиш да я измиеш!Сори,но такава е истината.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Аз казах,че е вредно да се мие косата всеки ден..тва няма нищо общо с нечистоплътието да те светна!Следващия път можеш да четеш по-хубу и да не бързаш да говориш квот ти е в "акъла"
    ебати ще ме извиняваш мила ама ти какво предпочиташ да си секи ден с чиста коса и изтощена или да ходиш с мазна коса , пърхут ?!?!!?!?!?!?Ебати хората те дори не се къпят

Моята коса също се омазняваше прекалено бързо,1 ден изглеждаше чиста и на следващия в ужасно състояние,освен това много капеше.Взех си някакъв шампоан и балсам от Орифлейм...за защита през зимата,в синя опаковка са.На мен лично много ми помогнаха и косата ми не се омазнява и капе по малко Препоръчвам ти го,нищо не губиш ако опиташ Ааа да ,и има много приятен аромат

Цитирай Първоначално написано от ultra
    И аз това се зачудих.
    Оставете това,че било полезно за косата да се мие веднъж на седмица.Аз така не мога!И как ще се изкъпя цялата и няма да си измия косата?Ами то все едно не съм се къпала.Още повече сега зимата след като във всяко кафе е задимено и се окадяваш като циганка с тези цигари,да не говорим,че след това целия смърдиш..Ооо неее!!!
    Ако и слагаш гел-това също омазнява косата.Забравяш за балсамите след шампоана,защото и те омазняват.Взимаш си ампули за подхранване (аз сега съм с едни със силикони за обем и е супер).
    Лично аз бих препоръчала на Glis K.u.r шампоаните и имат едни маски без отмиване.Майка ми,сестра ми и аз (и трите сме с разлиен типаж коси) и 3-те мн добре ни действа.Обаче просто не трябва да чакаш да ти се омазни косата и чак тогава да се наканиш да я измиеш!Сори,но такава е истината.
    Вчера си взех шампоан на Глис Кюр за боядисана коса,който запазвал цвета и след 30 миения...бла бла....Майка ми се е къпала с него и ми каза,че косата и седяла ужасно.Би ли ми препоръчала някой от тази марка,който да е добър.Днес и аз ще го използвам,пък да видиме на мен как ще ми се отрази

Относно мазната коса-изплаквай я със вода от коприва и си вземи някакъв шампоан за мазна коса например на Хед&Шолдърс.Ползвала съм го и косата ми вече не се омазнява и я мия 2 пъти в седмицата.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    хахаха ми като искаш да ти опадне косата се къпи всеки ден да видим като казвам къпи имам предвид само косата....през ден е нормално мисля че......

Повече от фен
    Град
    КМД
    Айде и аз да се изкажа. Според един френски професор, работещ в много известна козметична компания, която произвежда продукти за коса, тя може да се мие и всеки ден ако желаете, само да е с подходящия продукт.
    Всепризнато мнение на световноизвестните стилисти е, че косата рано или късно (месец - два) привиква към съответния шампоан. Затова ако използвате през ден шампоан за мазна коса и тя привикне към него, после няма спасение.
    Затова изводът е: ИЗПОЛЗВАЙТЕ ШАМПОАН ЗА НОРМАЛНА КОСА ИЛИ ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА, ПРЕЗ ДЕН, КАТО СМЕНЯТЕ МАРКАТА НА ВСЕКИ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА - ДВА. (Потвърдено е от известни български фризьори.) Аз самият правя така от три години насам, през лятото дори има периоди, в които ми се налага да я мия и всеки ден (заради морето, басейните). Засега не е изтощена (да чукна на дърво), но това е може би защото не правя разни манипулации, които вие, жените, обичате (преси, къдрения, обезцветявания, бои). Сешоар ползвам максимум два-три пъти в месеца (като се наложи), понякога само тупирам (нали съм Джоуи Темпест) и тфа е.

Guest
    що ми е изтрито мнението бе правилно си казах нещата аман от тъпия ви форум!
    Относно косата Joey Tempest го каза и е точно така
    мийте си я секи ден стига да е с шампоан за честа употреба
    и аз съм на тоя принцип и вече не ми се е омазнявала много отдавна

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    И аз това се зачудих.
    Вчера си взех шампоан на Глис Кюр за боядисана коса,който запазвал цвета и след 30 миения...бла бла....Майка ми се е къпала с него и ми каза,че косата и седяла ужасно.Би ли ми препоръчала някой от тази марка,който да е добър.Днес и аз ще го използвам,пък да видиме на мен как ще ми се отрази

Относно мазната коса-изплаквай я със вода от коприва и си вземи някакъв шампоан за мазна коса например на Хед&Шолдърс.Ползвала съм го и косата ми вече не се омазнява и я мия 2 пъти в седмицата.
    Здрасти.Точно този съм го ползвала и аз.
    Да ти кажа честно не мога да ти препоръчам някой защото трябва сама да си го избереш според типа си коса.Мисля,че имаше един за изсветлявана коса (ако не се лъжа) и една подобна маска-понеже съм блонди,или в повечето случаи ползвам за нормална до мазна коса.И пак ти казвам,може да те излъжа.Мисля,че има към 4,5 вида на Глис Кюр шампоани-все ще си избереш някой.Сега ползвам някакъв Proffesional-в една голяма жълта опаковка-разрежда се с малко вода и чак тогава,ама нещо не съм доволна от него мисля,че изсушава косата доста.
    да ви споделя,сестра ми домъкна миналата година един шампоан в къщи-убийствен беше ,след като се измиеш,косата ти миришеше на шоколад..ммм...тя ми каза,че струвал 19 лв.и било серия със балсам и маска,ама останалите стрували доста.Така и не запомних марката...

Повече от фен
    Град
    КМД
    ...Глис Кюр шампоани...
    Само искам да спомена, че това е серия шампоани, балсами и маски за коса на Schwarzkopf, която е немска фирма. В немския език U не може да се прочете Ю, освен ако няма две точки отгоре, ама то и тфа не е баш Ю. Така че правилното наименование е ГЛИС КУР

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    az imam podoben problem,samo che malko po-razlichen.jiveq vuv france i kakvo v cqla zapadna europa,vodata e super gadna i s visoko sudirjanie na varovik.kato bqh malka se izprishtvah ot vreme na vreme..sega slava bogu veche ne,no kosata mi opredeleno pada poveche,otkolkoto kogato sum v Bulgariq..osven tova askoro skalpa mi pochna da se beli,samo che se okaza ne purhyt,mi prosto nqkva reakciq na kojata mi ot vodata(nikoi ne mi i kaza,shto chak sega se proqvqva)..taa mi predpisaha sledniq shampoan(dano da go ima i v Bg, 10E e cenata obache,shtoto e mediciski)
    Hair Care Programme Capillaire BIO DERMA,Node DS Shampooing-creme
    vse pak mi beshe predpisan ot lekar,tui che po-dobre purvo se konsultiraite s dermatolog
    a kolkoto do Pantene - po-dobre izobshto ne izpolzvaite shampoo za mazna kosa,zashtoto e mn silen i proizvodstvoto na maznina po skalpa nqma da se reducira,a shte se uvelichi!
    i nqkoi mn pravilno dopulni,che izobshto ne e kazano,che kosata trqbva da se mie max 2 puti na sedmica..tova sa gluposti,ako trqva vs den si se kupi,prosto nameri podhodqshtiq za teb shampoan.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Gliss Kur Anti-Haarbruch na Schwarzkopf e mn dobur sushto,prodava se i v bg dokolkoto mi e izvestno!sestra mi izpolzva maskata i shampoana i e mn dovolna!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    Е,голяма работа,че се къпеш през ден?Ти през колко време искаш да се къпеш? Една седмица ли?

Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    И аз това се зачудих.

Здрасти.Точно този съм го ползвала и аз.
    Да ти кажа честно не мога да ти препоръчам някой защото трябва сама да си го избереш според типа си коса.Мисля,че имаше един за изсветлявана коса (ако не се лъжа) и една подобна маска-понеже съм блонди,или в повечето случаи ползвам за нормална до мазна коса.И пак ти казвам,може да те излъжа.Мисля,че има към 4,5 вида на Глис Кюр шампоани-все ще си избереш някой.Сега ползвам някакъв Proffesional-в една голяма жълта опаковка-разрежда се с малко вода и чак тогава,ама нещо не съм доволна от него мисля,че изсушава косата доста.
    да ви споделя,сестра ми домъкна миналата година един шампоан в къщи-убийствен беше ,след като се измиеш,косата ти миришеше на шоколад..ммм...тя ми каза,че струвал 19 лв.и било серия със балсам и маска,ама останалите стрували доста.Така и не запомних марката...
    Мерси много.Просто си представям как е миришел този шампоан мммм аз сигурно щях да го изям .Има подобни на Шаума с ванилия.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    През зимата косата се омазнява много повече и губи обема си.друга причина е шампоана...Сменяй ги често, защото когато косата свикне със един, започва да се омазнява и да се цапа по-бързо.И третата причина е именно това че я къпеш много често.

Фен
    Град
    Свищов
    С билки става най-лесно,има един комплекс "Златна формула"на д-р Мангалджиев,питай в аптеката и там ще ти кажат,иначе с шампоани и разни измислени маски няма да стане.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Град
    В нас!
    Мерси много.Просто си представям как е миришел този шампоан мммм аз сигурно щях да го изям .Има подобни на Шаума с ванилия.[/quote]
    За нищо ,шампоана наистина беше страхотен,ухаеш постоянно на шоколад
    А за Шаума-та мн ми се омазнява косата от него,само детския е по-неутрален.

ам значи има едно козметично "нещо" което е за мазна коса ама забравих какво е но пише "за мазни върхове и сухи краища" трябва да проверя как се казва...незнам дали деиства ама мисля да пробвам!
    иначе сега съм със шампоан на Сънсилк - грижа и съзживяване.нослагам вътре аспирин също след това си мажа косата с хининова вода и имам малко подобрение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си