- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хелп..гаджето ми вони!?
Тука е едно момче на 15.Имам си приятелка която много обичам,не мога без нея!Но един път ходихме на концерт и тя иска да я вдигна..нали да се разкрачи и на врата ми,но веднага щом я качих усетих най-гадната воня на земята!Помислих си че нещо има временен проблем но след една седмица се бяхме осамотили и целувчици тя малко ми лапа пениса и поиска и аз да и поближа клитора нали да сме квит!Наведох се и усетих тази ужасна воня като на концерта!!Аз много я обичам и незнам какво да правя
Дали да й кажа...как без да я обида![]()
купи й пакет билки да се кисне ако не си тегли куршума защото я обичаш![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
да си купи АмбипОр хахахаПървоначално написано от ачката
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
А стига сте се ебавали де!!! Не ми се е случвало, но със сигурност ще е гадно. Е трябва да и кажеш, но със сигурност ще се обиди. Може би не би се обидила, ако преди да правите секс и предложиш да си вземете по един душ. Ако и след това мирише - на гинеколог и й кажиПървоначално написано от {Poison}
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Е к'во това не е ебавка,става въпрос за лична хигиена,нормално ли е да знае,че мирише и да каже на приятеля и да я лиже.....е т'ва е отврат,да си сложи ароматизатор в гащите ....![]()
Ами просто й кажи "какъв интимен сапун използваш?"И след това вмъкни "защото този на красная линия ми допада" примерно или няква др марка.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ne i kazvai direktno, 6te se po4uvstva ujasno
ponqkoga ne e vypros na higiena, moje da ima problem
ina4e nqkoi pyt predi sex naistina i predloji da si vzemete du6, dokato ste v banqta q obravai hubavo da se izmie i posle vij kak stoqt ne6tata :P
ахахахахахаха леле тва е ужасно незнам как я търпиш.Но ако наистина я обичаш както казваш и купи интимен гел.Или и предложи да отиде на гинеколог все пак е за нейно добро![]()
Има и друго решение-щипка на носа,кажи и че те възбужда![]()
леко и с такт![]()
"Ух, тука нещо смърди на вкиснала слива"
а, я кажи все пак удари ли й един език ?
Natypchi i u unaq rabota aromatizatori borche
Strength thru Oi!
аз мисля че го е направил макара после е драифнал ама няма как като си обичаш някого така еПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
и кво стана лиза ли я накрая?![]()
Вярно е, че ако й каже, няма как да не се обиди, но човекът сам казва, че го е усетил още на концерта, което означава, че няма начин и тя самата да не го е усетила (а в такъв случай не е трябвало да му разрешава, а камо ли да го моли за подобно нещо). Гадна ситуация, но по някакъв индиректен начин й кажи ... може просто докато говорите да смениш темата в тази насока, да я попиташ дали използва някакъв интимен гел и да й покажеш, че според теб е нужно, или евентуално да я предразположиш да ти каже, ако има проблем (и все пак си остава странно защо тя не прави нищо по въпроса). Надявам се нещата се оправят, радвам се, че държиш на нея и търсиш решение на "проблема" вместо да си ометеш крушите.
![]()
с 300 зора!Понеже тя нали ме докарва до свършване и аз тряяше да изтрая..скрих се де..не ми личеше че щях да повърна!Но като я гледах отдолу нищо й нямаше..най обикновенна убръсната путка с извинениеПървоначално написано от Seizure of Power
!
ае от не отвън ве то отвътре миришеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
аз съм чувала че просто си има някои п**** дет си миришат като на риба!и каквато и хигиена да имаш то си ти е отвътре!
Let The BEAT Control Your Body
ima edno drevno izobretenie koeto pomaga.. mnogo malko hora go znaqt a az sam 1 ot tqh izbran ot dreven ritual da predavam znanieto prez pokoleniata.. BANQTA e izobretenieto.. vsekidnevnata banq i nqma mirizma.. neveroqtno no fakt... tt
Да, отвътре си е, признавамПървоначално написано от radito
Не идва от съседите, я! :P
Е, може и съседите да са били на концерта...и после наблизо...съвпаденийце.Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
А сега сериозно: Е, доста съвети дадохте на момчето. И аз бих казал някой, ама винаги ме изпреварвате. (Аз съм като полицията в американските екшъни - винаги идвам след екшъна.) Та време е да послуша тези съвети.
Този човек е прав. Аз самият съм бил свидетел и съм виждал това изобретение . Неповторимо , някак са накарали водата да се насочва в определена посока ..Първоначално написано от OrientalecaStasy
Probwai s parostruika i posle q prati na gumajiq da i zapushi dupkite che da ne smardi
Strength thru Oi!
еми закачи й ароматизатор борче![]()
еми влезте преди това в банята зада се изкъпете заедно и я измий под претекста че я опипваш![]()
Ае маняк ти няма ли да спреш с турбо гениалните си постове ?Първоначално написано от Buttk0
![]()
ИНДИЯ Е ВАШАТА РОДИНА !
ПРАМОД МИТАЛ Е ВАШИЯТ БАЩА !
МАХМАТА ГАНДИ Е СТАДИОНА ,
БОМБАЙЧЕТА СА ВАШИТЕ ДЕЦА !
Ах , колко жалко е да си чорбар...