- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem s 1 sased :)
iska6 li da ti izmiq zubkite fei4ko ?Първоначално написано от Barry
bratle kaji mi 4esno ti pi6e6 v toq forum a ? .. i kak e ? .. : ) pi4aga na max ? r'n'b records ? .. decka v amor ? parite jenite kolite ? axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от c0ca1na
Първоначално написано от OrientalecaStasy
![]()
![]()
![]()
пожелавам ти да станеш зоофил и да се флюбиш в на съседа КОНЯ![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Begai s toq pergish be ... w momenta se prawi ... ligawi se taq tema q e pusnal na ebawka ... ae spiram da pisha tuka !
Strength thru Oi!
Еееееееееи аман от ботовееееееееее кое момиче ще си остави такъф подпис?Първоначално написано от c0ca1na
шизофрения? брей че сложна дума от къде я научи?
ti mai ne6to hateva6 toz tvoq 4ovek buttko 4e bil fakan skater ako se sudi po podpisa mu.. a bratle kfo da ti kaja az seirdjiq .. e mnogo qsno 4e sam seirdjiq ti kfo iska6 da sam ? v toq maloumen forum kfo moje da prai 4ovek osven da se ebava s temite koito sa na mega zadrasteni hora.. smisal .. kato vas... koito razbirat na 3tata stranica 4e tva e ebavka i t.n (izklu4enie e myself) ... smisal ... Ti kato mi kaza 4e sam zadrasten 6e zema da se trogna qko batka.. ti si qvno nekaf pi4aga.. ?!Първоначално написано от c0ca1na
Ако видиш някое мое сериозно мнение тогава съди дали съм разбрал на 3тата страница .......... пък като сме били смотани , идея си няма какво правиш тук още !? За такива скрити лимонки като теб дето се мислят за повече от другите няа място тук !Първоначално написано от OrientalecaStasy
taq dumi4ka sigyrno e qko populqrna v tvoq krai "vazirai" .. kfo li zna4i ?
Oshte ot nachaloto ti kazah kakwo mislq po wyprosa ... twa trqbwa da ti e izqsnilo za ponatatychnoto razwitie na temata ...Първоначално написано от OrientalecaStasy
Strength thru Oi!
taq dumi4ka sigyrno e qko populqrna v tvoq krai "vazirai" .. kfo li zna4i ?
A ti si ot xackoVO tutrakan simitli ili goce del4ev ?
оооо това е само част от положителните ми качества освен всичко съм мн трудолюбив и честен също така съм с изключително добър характер и съм невероятен виртуоз във всяка сфера на изкуството и спорта..Абе кфо да ти кажа ФЕНОМЕНПървоначално написано от c0ca1na
![]()
А и да не забравя на 1во място за мен е скромността..с това качество се гордея наи мн![]()
Офф само незнам какво се опитваш да направиш ся !?Първоначално написано от OrientalecaStasy
Разбрахме че си : силен , як , пич , отворен , възпита и си завършил харвър ........ а аз съм от Село Мирково и незнам нищо за никой ..... достатъчно ни намеква и се самоизтъква ......... личи ти че си тежък........случей
Казва се Харвърт приятелю.Също така се пише "възпитан" не "възпита"Първоначално написано от c0ca1na
а и "село" не се пише с главна буква и се пише случай не "случей"
хаха абе важното е шоу да става,а докато има такива като него..шоуто ще продалжава![]()
![]()
![]()
ами а дано но за здравето на такива като него се грижат на 4ти километар![]()