И така ... значи искам да разкажа една история ... а вие да ме посаветвате къкво да правя /нали така става обикновенно/...
ПРеди 2 години/ в началото на учебната година... вече тече 3 -та / се запознах с едно момиче ... постепенно тя започна да ми харесва ... но от неина страна забелязах някъкво 0собенно отношение / обръщаше ми повече внимание от колкото на другите ... / и така д0 края на учебната година, тогава говорих с нея а тя каза че харесвала друг и ништо нямало да стане ... Лятото мене по стечение на обстоятелствата ме нямаше в града и тя си намери приятел ... до преди 3 месеца бяха заедно сега никои за никои не ще да чува ... но през тези 3 години много често мисля за нея ...клкото пъти я видя се получава едно такова чуство че се едно сърцето ми се качва в гърлото но това е само първите 2 секунди не че се притеснявам от нея, ни наи малко на нея имам безгранично доверие ... и аз мисля че съм влюбен в нея ... сега тя е с друг може ли някои да ме посъветва къкво да напрая ... да говоря ли с нея къкво да и каЖа някъкви не стандартни идеи ?? ? Благодаря предварително ! !! !