.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: va6ite seks?

va6ite seks?

4uvali li ste va6ite da pravqt seks???? az li4no sm gi 4uvala nqkolko pati i mi ide6e da se hvarlq ne ot 8 etaj mi ot neznam kade ujasno e... i ako ste gi 4uvali.. pokazvali li ste im po nqkakav na4in 4e ste 4uli .... kak se 4ustvate ... e takiva raboti spodelete

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Wyobshte ne me int kwo prawqt nashte
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Голям фен
    Град
    trqvna
    хаха и мене общо взето
    никога не съм ги чувала но ако бях нямаше да го покажа

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Че майка ми и баща ми не се понасят един друг особено много откакто се помня....така че.... ...не,не съм ....

mi da vi kaja i men samata ne me interesuva i estestveno ne iskam da stavam svidetelka na tova ama ... to prosto taka se polu4ava .. emi ujasno e ebasi ................

Повече от фен
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен
    И по-лоши неща има от това да чуеш че ваще правят секс...например че правят секс с любовниците си... Абе голямо чудо, много ясно че правят, представи си на тях какво им е, някакви дечурлига им висят денонощно на главата, все да се стискат, да се крият, да мълчат...не го приемай толкоз навътре. Те ако те чуят тебе вече едва ли ще е толкоз весело.Иначе ако са по отворени- обърни го на майтап, подметни че ако продължават така ще им трябва нов матрак или нещо подобно.

of abe znam 4e e normalno oba4e .... posle ebasi mama ne moga da q pogledna ... emi izvinqvam se ama li4nite raboti da si gi pazqt za tqh ne sm dlajna da gi slu6am ... napravo kato 4uq za seks mi se povra6ta ....

Повече от фен
    Има далавера ако ваще още правят секс- имат нужда от усамотяване, което значи че имаш шансове да те пускат да спиш в приятелки и други такива глупости...Погледни от добрата страна. Щото иначе, ако става дума за брат/сестра може да ги изнудваш там да не ги издадеш, ама ваще няма как да ги измуфтиш нещо \/ Пък и що да не можеш да погледнеш майка ти- те нали не знаят че си ги чула все пак.

ujas tva e gadno.... ne sum gi 4uvala i vijdala i ne iskam,6toto 6e se izdraifam sigurno
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

o da 6te me puskat da spa v priqtelki ... na mama tva i e tolko tranno... napravo ... po dobre da ne govora 4e se qdosvam

Фен
    Град
    Свищов
    Не ме интересува какво правят,не съм го чувала,ама това е нещо нормално и няма нищо странно.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

e znam 4e e normalno ... ama .. ne go pojelavam na nikoi

Супер фен
    не съм чувала.. ама като бях на 8-9 някаде влязох в стаята докато го правеха хахахах и май тфа беше момента когато разбрах за секса хаха щото после ми обясниха че тфа е израз на любов м/у мъжа и жената и бла бла.. се пак бях малко и се стреснах хахахаха мн смешна случка хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    дръти са вече

Фен
    Град
    Свищов
    хахаха "дърти",да те видим теб като станеш на тези години няма ли да ти се ще
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    хахаха "дърти",да те видим теб като станеш на тези години няма ли да ти се ще
    ела след 35 години да пробваме

bebity
    Guest
    Razbiram te napulno - i az sum gi chuvala moite i mi stana verno nqkvo gadno i sutrinta ne moga d apogledna nito maika nito tatko znam che e normalno am avse pak mi stana kofti malko i az nz zashto

emi kak nqma da ti stane kofti .... tva sa si li4ni raboti... ne slu4aino horata ne se ebat po ulicite...

Повече от фен
    az sum gi fashtal da se natiskat tai che....

Хахаха и то не само 1 път
    И честно казано, не ми беше проблем.Скоро не съм, ама нормално, остаряха вече, бързо се морят

Много ми е странно, дамите как се отвращават от това.Не виждам нищо ужасно.Те, ако ви хванат да правите секс, да повръщат ли?
    ...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    леле сещам се за 1 път къпех се и явно излезнах по-рано отколкото очакваха...направих се на разсеяна и се скрих в друга стая докато се облекат много неудобно ми стана...ама като се сетя колко пъти са ме прекъсвали...нека им

Фен
    Град
    Варна
    преди майка ми и гаджето й правиха секс в моята стая (сега живеем на др място) и няколко пати ми се е случвало да се събудя посреднощ понеже съм жаден или ми са пикай и стоя като вдървен докато не свършват и после изчаквам майка ми да почне да хърка и отивам да си свърша работата..последния пат толкоз ми са пикаешеееееееееееее ,че се реших и изведнаж си праснах главата у стената (леглото е до стената,а й си ударих ръката де не съм тъп ) и майка ми отиде до мен да ме пита ко стана и общо взето им спрях секса ама поне си пуснах чучура

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си