- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- va6ite seks?
Не съм ги чувала, а и предпочитам да не ги чувам.. няма да е много приятно![]()
грешка! Най-гадното е да чуваш как родителите ти се оправят. Представи си да чуваш как баба ти и дядо ти се оправят. Да влезеш без да искаш и да видиш как дядо ти прави орална на баба ти или обратнотоПървоначално написано от jeditte
![]()
Иначе не ми се е случвало, ама съседите отгоре имам чувството че ще паднат някой ден при нас от толкова скърцане на леглото... тря им дам пари да го сменят че немо спъ деба...![]()
![]()
![]()
![]()
Е, па, хващал съм ги нашите не веднъж и всеки път много ме е напушвал смяхКато бях по-малък баща ми плаваше и всеки път като се върнеше..
Или един път ни разлюля много мощно заметресение и като наскочихме всички, родителите ми не могат да сварят да си наметнат нещо
После се оказа, че ги е хванало точно в сюблимния момент
![]()
![]()
![]()
Ама нещата се обърнаха, де. Сега те мен слушат и сгащват![]()
I az moite sum gi 4yvala i sum gi hva6tala mn puti..Nai-gadnoto be6e predi 2 godini kato vidiah kak priatelkata na ba6ta mi my pravi svirka.Toi syper mn se pritesni i daje posle mi dade pari "da si imam"
![]()
![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той обесни ли ти ьзащо ти ги дава тия пари?
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ами как да се чувствам? Нали ако не правеха секс, нямаше да се появя на бял свят ;п нека си правят хората, ама до сега не съм ги хващала/чувала и се радвам, ако ги чуя ще ми стане некфооАма ще ми мине
![]()
Където плюя, там не лижа
Чувала съм ги ест,но за какво да ми става гадно?! Мене щъркел не ме е носил все пакПо-добре е секс да правя,от колкото да се карат
Поне знам,че си се обичат мамчето и татето
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Az pbk otkakto sam zachenata mama i tate savsem sa zabravili kakvo e sex.To e i za moe dobro hich ne iskam i da gi chuvam![]()
Не съм ги чувал и виждал,слава богу - не мога да си представя как баща ми се труди с тоя корем на бременен в 27-мия месец![]()
Сигурно вече не го правят,и двамата са в критическата...
Наште не си ги и представям да правят секс - тресе ги крити4еската пък и без тва се мразят от години..![]()
![]()
Робинята на Quench
и аз нашите не си ги представях......![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
абе супер си че ги 4ува6 поен го правят още те и моите са така![]()
![]()
и за кво ти става гадно е баси ти се едно не праи6 секс и като се омъжиш ко заради децата си янам да прави6 ли ???![]()
![]()
![]()
Да преди ги чувах.Не можех да спя от тях винаги ме събуждаха!Не съм ги виждала, а и не искам, защото ще ми стане много неудобно предполагам. Иначе сега от една - две години не съм ги чувала
хаха
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
ми достатъ4но съм голяма.. не не съм ги 4увала и не искам да мисля какво правят все ми е едно.,..
само дето се ядосах на мама 4е ми "гепи" 3 дюрекса без да знам.. е после ми каза 4е е било "спешно в нужда".. ама това са си 3 лв ;(
Има такава темичка![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E7%E0%E2%F0%E8
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love