.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: va6ite seks?

Не съм ги чувала, а и предпочитам да не ги чувам.. няма да е много приятно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    И по-лоши неща има от това да чуеш че ваще правят секс...например че правят секс с любовниците си... Абе голямо чудо, много ясно че правят, представи си на тях какво им е, някакви дечурлига им висят денонощно на главата, все да се стискат, да се крият, да мълчат...не го приемай толкоз навътре. Те ако те чуят тебе вече едва ли ще е толкоз весело.Иначе ако са по отворени- обърни го на майтап, подметни че ако продължават така ще им трябва нов матрак или нещо подобно.
    грешка! Най-гадното е да чуваш как родителите ти се оправят. Представи си да чуваш как баба ти и дядо ти се оправят. Да влезеш без да искаш и да видиш как дядо ти прави орална на баба ти или обратното

Иначе не ми се е случвало, ама съседите отгоре имам чувството че ще паднат някой ден при нас от толкова скърцане на леглото... тря им дам пари да го сменят че немо спъ деба...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Е, па, хващал съм ги нашите не веднъж и всеки път много ме е напушвал смях Като бях по-малък баща ми плаваше и всеки път като се върнеше.. Или един път ни разлюля много мощно заметресение и като наскочихме всички, родителите ми не могат да сварят да си наметнат нещо После се оказа, че ги е хванало точно в сюблимния момент

Ама нещата се обърнаха, де. Сега те мен слушат и сгащват

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    I az moite sum gi 4yvala i sum gi hva6tala mn puti..Nai-gadnoto be6e predi 2 godini kato vidiah kak priatelkata na ba6ta mi my pravi svirka .Toi syper mn se pritesni i daje posle mi dade pari "da si imam"

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    I az moite sum gi 4yvala i sum gi hva6tala mn puti..Nai-gadnoto be6e predi 2 godini kato vidiah kak priatelkata na ba6ta mi my pravi svirka .Toi syper mn se pritesni i daje posle mi dade pari "da si imam"

той обесни ли ти ьзащо ти ги дава тия пари?
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Ами как да се чувствам? Нали ако не правеха секс, нямаше да се появя на бял свят ;п нека си правят хората, ама до сега не съм ги хващала/чувала и се радвам, ако ги чуя ще ми стане некфоо Ама ще ми мине
    Където плюя, там не лижа

Супер фен
    Чувала съм ги ест,но за какво да ми става гадно?! Мене щъркел не ме е носил все пак По-добре е секс да правя,от колкото да се карат Поне знам,че си се обичат мамчето и татето
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Az pbk otkakto sam zachenata mama i tate savsem sa zabravili kakvo e sex.To e i za moe dobro hich ne iskam i da gi chuvam

Мега фен Аватара на quench
    Не съм ги чувал и виждал,слава богу - не мога да си представя как баща ми се труди с тоя корем на бременен в 27-мия месец
    Сигурно вече не го правят,и двамата са в критическата...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Наште не си ги и представям да правят секс - тресе ги крити4еската пък и без тва се мразят от години..

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    и аз нашите не си ги представях......
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

абе супер си че ги 4ува6 поен го правят още те и моите са така
    и за кво ти става гадно е баси ти се едно не праи6 секс и като се омъжиш ко заради децата си янам да прави6 ли ???

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Да преди ги чувах.Не можех да спя от тях винаги ме събуждаха! Не съм ги виждала, а и не искам, защото ще ми стане много неудобно предполагам. Иначе сега от една - две години не съм ги чувала хаха
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми достатъ4но съм голяма.. не не съм ги 4увала и не искам да мисля какво правят все ми е едно.,..
    само дето се ядосах на мама 4е ми "гепи" 3 дюрекса без да знам.. е после ми каза 4е е било "спешно в нужда".. ама това са си 3 лв ;(

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има такава темичка

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E7%E0%E2%F0%E8
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си