- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята приятелка...
Значи ето какъв е моят проблем...по-скоро той не е мой, на една моя супер добра приятелка.
Значи въпросното момиче Б. ходи с приятеля си М. от 3 години и малко. В началото когато тръгнаха всичко им беше ок и така до преди година когато скъсаха за 1ви път. Тя супер много го обича и съответно не мога да ви опиша колко много страдаше. Мен ме болеше за нея, подкрепях я и тя тъкмо почна да го преодолява, когато М. поиска да се съберат... и се събраха. Отново бяха много щастливи, но в един прекрасен момент Б. разбра, че М. и е изневерявал с някаква от неговото село ( направо си е ходел с нея ) известно време. Стана и много гадно, но му прости. След около месец-два от както се бяха събрали М. поиска отново да се разделят. Мотивът беше все един и същи - "Връзката ни се е изчерпала, трябва да потърсим щастието си другаде". И така...моята приятелка отново беше адски наранена и аз и давах цялата си подкрепа и всичко, което можеше да и помогне. Както се досещате, след около месец пак се събраха, като този път М. беше спал с една приятелка от квартала и. Тя и това му прости.
Историята се повтаряше около 6-7-8 пъти...не знам и аз вече колко,спрях да ги броя. И тя все прощаваше ли прощаваше и любовта и към него не угасваше.
Последният път, когато скъсаха беше преди 2-3 седмици. Тогава реших сериозно да поговоря с нея, да и кажа че има много други неща за които да мисли (защото тази година сме кандидат-студентки) и да се отърве от мисълта за М. най-накрая, защото вече се е видяло че никога не може да бъде сигурна в него. И тя ми каза, че това наистина е бил края и бла бла... До преди няколко дни, когато той я е помолил да се съберат и тя отново е приела![]()
Казвам ви хора, това момиче си проваля живота с него, той вижда това и продължава да я върти на малкия си пръст!!!
Наистина не знам вече как да и помогна... за тва ако някой има съвет моля да си го каже. Всичко ще ми е от полза.
П.П. Благодаря за отделеното внимание.... и сорри за дългата тема.
поговори с върпосния М. и му кажи 4е така не могат да продължават и ти просто не може6 да позволи6 да страда о6те за него..поговори и с нея..и я светни 4е той не я заслужава..толкова пъти и е изневерил и тя да про6тава..е това се казва лубов..а той просто я има за да спи с нея..нз ама според мен е така![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Миличка, нищо не можеш да направиш. Правила съм подобни изпълнения като приятелката ти, всичките ми близки и приятели са били против - човек не се учи от съвети, учи се от грешки (и то мноооого рядко - принципно ги повтаря). Трябва да призная - това, че любимите ми хора бяха толкова против всичките ми решения и се опитваха да ми въздействат и влияят, ужасно ме подтискаше и натоварваше. А сега не съжалявам, че съм послушала сърцето си.
Ти можеш само да бъдеш до нея. Винаги съм ценяла най-много близостта на хората, които просто ме изслушват, без да се опитват постоянно да ми дават акъл. Подкрепяй я, дори да знаеш, че греши (етествено имаш право да й споделиш какво мислиш, но щом тя е взела своето решение, бъди до нея, даже и да не си съгласна).
Просто, когато човек обича, не мисли трезво, както хората, които наблюдават ситуацията от страни. Приятелката ти явно наистина е влюбена и живее с надеждата, че между нея и това момче все някога и някак ще се получи. Докато тя самата не реши, че няма сили повече да се бори или докато чувствата й не охладнеят...никой не може да й "помогне".
Явно ти нищо не можеш да направиш.Опитала си се,говори пак с нея,но надали ще има резултат от това.Просто тя го обича страшно много,а той я върти на малкия си пръст.Чука се с всяка срещната едва ли не,но тя му прощава и прощава.Връзката наистина се е изчерпала,щом той не се интересува от нея и я наранява по този начин.Просто той не я обича вече.
Edvali moje da napravish neshto shtom tq e reshila t1ka... Razbiram , 4e si zagrijena za neq , no stom tq sama ne osaznava 4e tova mom4e samo q izpozlva i ne q obi4a edvali moje da napravish neshto po - vqprosa.. Tq 6te razbere 4e si bila prava , no ste e k1sno za sajalenie![]()
![]()
Не сте обърнали внимание на това за изпитите. Както горе казах, тази година сме кандидат студентки, предстоят ни доста тежки изпити и за да ги вземем трябва наистина много стабилно да се учи. И двете ходим на едни и същи курсове и аз просто виждам как тя си пропилява кандидатстването и всичките пари, които техните са дали за въпросните уроци.
Знам...не не,аз не просто знам,аз съм сигурна, че след най-много месец на малоумния и приятел ще му хрумне да скъсат отново. Но тя не е, тя си мисли всеки път, че този е последния, че той се е променил, че вече няма да направи подобно нещо. И накрая пак е разстроена и не може да се концентрира върху това, което е наистина важно за нея и което е от огромно значение за бъдещето и.
И аз имам приятел,ходим от почти 2 години, но за щастие той не е такъв кретен и наистина ме обича и уважава. Знае, че това което ми предстои, е наистина важно за мен и ме подкрепя с всичко, с което може.
Ето точно това и е нужно на моята приятелка в момента-спокоен личен живот и повече време за учене. Но май наистина любовта се оказва сляпа...![]()
Ами щом тя така е решила ти не можеш да промениш мнението й!Просто когато човек е влюбен не преценява реално нещата - твърде заслепен е!Най-доброто което можеш да направиш е да я посъветваш, а ако не те послуша да си с нея въпреки всичко!Все пак ти е приятелка.
Рано или късно ще й дойде акъла в главата.Повярвай ми, говоря от личен опит. И вместо да се притесняваш толкова много за живота на приятелката си и да губиш време, седни учи за изпитите!Ти не си й майка, в един момент ще се осъзнае, че си погубва учението с някакъф нещастник.
Където плюя, там не лижа
Според мен не трябва да се отказваш, а да направиш всичко възможно тя да разбере, че това момче не заслужава вниманието и. Не спирай да говориш с нея на тази тема, не спирай и да и натякваш, че той не е за нея. Аз като прочетох това, което си написала останах като гръмната. Никога и на никое момче не бих прощавала толкова много. Имам връзка от 2 години и ако само веднъж приятелят ми ми изневери... това ще е краят на връзката ни, макар и да не е краят на любовта, защото едва ли ще спра да го обичам от днес за утре.
Та... попитай своята приятелка какво намира в това момче, вярва ли му, може ли да разчита на него и въобще какво очаква от отношенията им, след като той не един или два пъти е доказал, че не я уважава достатъчно. Не мисля, че я обича. Глупаво е от нейна страна да продължава да се измъчва и да търпи това, което той и причинява. Наистина не си заслужава...
Аз съм на 19 и миналата година бях кандидат-студент. Нямах щастието да ме приемат. Дано вие успеетеИ е абсолютно вярно това, че приятелката ти трябва да вложи всичките си усилия и цялата си енергия в ученето. Образованието е много важно нещо. И тя определено ще направи огромна грешка, ако заради това момче пропилее шанса си да влезе във ВУЗ още догодина. Даже вземи да и се поскараш малко
Как така ще се тормози заради някой, който не я заслужава. Точно така - ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ Я ЗАСЛУЖАВА !!! Няма никакъв смисъл да изтощава нервната си система в емоции, свързани с човек, който не е доказал обичта и любовта си към нея. Поговори и малко и за това, че явно тя е повече от него, че заслужава момче, което ще я уважава, ще държи на нея, ще я кара да се чувства щастлива и няма след известно време да и каже, че връзката им се е изчерпала и трябва да намерят щастието си другаде. Три години наистина са си доста време. Сигурна съм, че имат много хубави спомени и неща, които ги свързват. Но не трябва да бъде сляпа, а да обърне внимание и на онези неща, които ги разделят. Според мен тя трябва да поговори с приятеля си, да му обясни, че не това очаква от едно момче. Че иска повече сигурност, повече внимание. Че има нужда от безрезервно доверие, а след кат той толкова пъти я е предавал и наранявал... не знам дали може да му вярва.
Дано успее да се осъзнае на време...
Съгласна съм с всичко, като изключим последното "а той просто я има за да спи с нея" ... аз не мисля така. По твоя разказ разбрах, че той ако е само за едното спане лесно си ги намира! Най-добре наистина да говориш с него и да обясниш на приятелката си още веднъж ... но наистина любовта е сляпа и тя сто процента сама за себе си знае, че е използвана, и какво ли още не, но е готова на всичко това за да е с него ... Болезнено, но факт. Поздравявам те за подкрепата, която си й оказала. Помъчи се още малко да я вразумиш и след това ти предлагам да се оттеглиш ... няма смисъл да си говориш неща напразно .... ако имаш начин да й докажеш нещата би било другоПървоначално написано от pampers
Опитай се, но ако и този път не стане като говориш с него и с нея ....... по-добре зарежи тая работа ... твърдоглавството е най-големия проблем . Пак ти казвам - браво за моралната подкрепа, но все пак ... не можеш вечно да си й зад гърба, остави я да се опари и сама ще се научи
По-добър учител от живота няма
Успех
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Mi da naistina si trovi jivota.Zna4i ako toq tapak q obi4a6e nqma6e da i izneveri i da se darji po takuv gaden na4in s neq.Edinstvenoto ,koeto az boh napravila ako bqh na mqstoto na tvoqta priqtelka e da go zabravq.Da trudno e,no ne si zaslujava da ti4a sled nqkuv neserioznik,koito mu e prez K**A za neq sigyrno.Първоначално написано от Просто.Момиче
![]()
![]()
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
nameri si biq4i i im kaji da go nabiqt i kat go nabiqt da mu obqsnqt 6to go biqt