- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo stranno ima
moje da me pomislite za luda pob1rkkana ili kvoto re6ite no az iskam da spodelq moqt problem ako moje da se nare4e problem spored moqta uj nai dobra priqtelka s1m bila ...neznam i az za nq 6toto s1m spala s 2 mom4eta i tova sa mn malko za moqta v1zrast e kvo ozna4ava tva ili za6to s1m pravila svirki na tezi mom4eta az i obqsnih 4e s1m imala 4uvstva k1m tqh i za tova a tq mi vika tova e kurvensko e nqmam li pravo na izbor vse pak
Курвите нямат право на мнение ..
Броя до три , 134тата секунда на песента ..
ми не не си все пак си спала само с две момчета е ако си на 10 вече си е друга тема но и ти казваш че бройката е малка за годините ти такаче предполагам че не си на 10 остави я приятелката ти просто ти завижда
Да ти имам проблема....
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
... с което искаш да ни кажеш ?![]()
pravi6 tva koeto ti haresva edin pyt se jiveee se pak !Първоначално написано от bez zna4enie
...
та тая твойта приятелка да не е монахиня или се пази за 'единствения' хаха ако 2 са мн.. хах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
samo az li ne razbrah?![]()
хаха и ез неразбрах от първият път но го прочети още два три пъти и ще схванешПървоначално написано от No|Problem
![]()
общо взето става на въпрос че тя е голяма и е спала с двама мъже(по отделно)които много обича и неината приятелка й е казала че е курва
точно почнах да се притеснявам че само аз не разбирам за какво става въпрос...но се успокоих че не е в мен проблема че не схващам..явно има и други![]()
,s koeto iska da ni kaje che e kyrvolqkПървоначално написано от Seizure of Power
I will be back soon enough !
абе лапай там, ко ти пука...Първоначално написано от bez zna4enie
даамПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Не знаеш и ти за ня? И аз май не знам за ня...Първоначално написано от bez zna4enie
И аз се питам същото!Първоначално написано от bez zna4enie
Какво, по дяволите, означава това
![]()
![]()
Че като навършваш определена възраст, получаваш някакви кредити/купони/ваучери за това на колко момчета е позволено да правиш свирки? Позволената развратността е правопропорционална на възрастта?
![]()
Хаха, не за друго, ами за това. =D> Разбира се, ако не правиш свирки на някое момче, то ще сметне със сигурност, че нямаш чувства към него и ще се закопчае и ще си тръгне. Не бива да позволяваш това да се случи!!!Първоначално написано от bez zna4enie
Разбира се, че имаш право на избор:Първоначално написано от bez zna4enie
<-
->
![]()
Защо само аз останах с впечатлението, че детето няма 14 години? Съмнения, "най-добра приятелка", "свирки".. Звучи ми доооста 12-годишно.
Ти си решаваш какво ще правиш с устата, ръцете и други части от тялото си. И все пак едно изчакване, докато навършиш (поне) 15-16 години, ще е много по-зряло решение, отколкото да се опитваш да показваш чувствата си чрез духане.
shizzle и па с неговата теория за конспирация че педофилите ще превземат България.... може пък и да е прав и аз да бъркам и след време да премахнат законите против педофилията, но тогава ако стане де ще си призная че съм грешил и ще се самоубияПървоначално написано от shizzle
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ole ma boje pravi kakvoto si iskash ako tragne da ti dreme koi kakvo ti kazva vinagi shte stanesh spekarnik do jivooooot1!![]()
PRosto ti zavijda priqtelkata,6toto sigurno si gotina i mom4etata te haresvat za razlika ot neq,koqto e devstvena i tupa!Ostavi q,ne ti misli dobroto!A s koj 6te spi6 e tvoq rabota,stiga da ne e bezrazborno,za6toto togava naistina stava6 kurva,no imajki predvid,4e si spala samo s 2-ma,kum koito ima6 4uvstva si perfectly OK!Uspeh!
TVa e mn mn golqma gre6ka da slu6a6 4ujdi mneniq.Edna moq priqtelka se opita da mi kaje 4e sum k***a s dumite: "Vsqka jena koqto e pravila seks predi da e navur6ila 25 e kurva"...neam dumi![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Ако тръгваш да увеличаваш бройката и опита - аз съм на среща!
ей гледай де го до слагаш защото не всичко което диша е за ебане! е не че съм против с по-несимпатичните , всяка има право да е грозна но да не прекаляваПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
:P
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
gospodi blagodqrq tiПървоначално написано от alexxgold
Imah ujasen den ama sledtoq post nemoga da spra da se hilq
![]()