.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated:Не се познаваме, целуваме и си отива безмълвна...

mi moq vupros e nai-ve4e kum mom4etata!kak bihte reagirali ako nqkoe momi4e,koeto vi haresva no ne se poznavate(no tq e mnou gotina)i e malko po-malka ot vas,izvednuj kato si minavate pokrai neq vi celuva i posle bez da vi kazva ni6to vi otminava???mnou mi e vajno!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Като идея не е лошо - никой няма да се разсърди, - но защо с целувка, а не с просто запознанство?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Зависи дали ще ми хареса целувката. Иначе, определено ще привлече вниманието, поне докато трае процедурата

Ако е някаква лигава "цунка" по бузката, няма да обърна голямо внимание.
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    Па ще си помисля че е курва кво друго!

Супер фен
    Ше си помисля - "леле колко см готинннн " и ще забравя за случката...
    2т. системно

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Az sam momi4e, no imah jelanieto da pro4eta temata i da otgovorq, nadqvam se da ne se razsurdi6. Hmm tova s celyvkata e mnogo re6itelno, no mislq 4e e po dobre purvo da poznava6 4oveka. 6te se polu4i mnogo kuco da mu se nahvarli6 da go celune6 i da si zamine6 prosto mnogo byrzo 6te zabravi za slu4kata , moji i da te zapomni no nai mnogo da si pomisli 4e si "ku4ka"[izvini me za izraza] ili prosto posle da se zapoznae s teb i da te izpolzva i da pomisli 4e si ot "lekite , det mu se predlaga6" off sorry tova mislq az. Po dobre prosto se zapoznai s nego... Uspehi vse pak kakvoti da napravi6.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

just_macka
    Guest
    miiiii glei sq... s risk nqkoq pikla da po4ne da mi razviva teorii 4e sum kurva ku4ka ili nz si kva 6te ti spodelq moi li4en opit...ta:
    dokato bqh na more adski mn si bqh padnala po edin sladur koito oba4e be6e ot animatorite na hotela i razbira se mu be6e zabraneno da ima kakvito i da bilo kontakti s gostite...oooba4e az tolko mn bqh hlutnala 4e edin den ei taka kato go vidqh na bara prosto go pomolih da se 6trakna s nego i sled tva go cunkah... e estestveno ne sme trugnali sled tva ili nz si kvo no pri nas usloviqta bqha mn po-razli4ni... v tvoq slu4ai - emi ne se 6a6kai, mackata prosto e re6itelna i ti e pokazala 4e te smqta za sexy i ne si i bezrazli4en. kvo lo6o...?

Guest

Re: Moderated:Не се познаваме, целуваме и си отива безмълвна

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi moq vupros e nai-ve4e kum mom4etata!kak bihte reagirali ako nqkoe momi4e,koeto vi haresva no ne se poznavate(no tq e mnou gotina)i e malko po-malka ot vas,izvednuj kato si minavate pokrai neq vi celuva i posle bez da vi kazva ni6to vi otminava???mnou mi e vajno!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    еми как кво... отиваш и правиш същото, което и тя.

Guest
    Mn0u qk0 6te Da e!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би предпочита да действа,от колкото да говори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си