.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Дифузер

Дифузер

Може да ви се стори малко тъп въпрос,но как точно се използва дифузера на сешоара?Как да сложа косата така че да се накъдри.Днес се опитвах,но определено нищо не направих.Ще съм ви много благодарна да ми обесните как точно се използва

Супер фен
    аз оня ден се мъчих с това нещо но уви.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    КМД
    Ами доколкото знам, докато ти е мокра косата, я мажеш с пяна, после я натъпкваш в тази приставка (дифузера) и сушиш. Само внимаваш да не си изгориш кожата на главата и корените съответно. Поне така съм виждал да го правят жените. Аз не си правя такива манипулации, въпреки че съм правокос, ххаха.
    Успех!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Еми аз като се изкъпа, я подсушавам косата със кърпа, мажеш я с някакъв стилизиращ продукт/ аз го правя с един гел/ след това си навеждаш главата на долу, събираш косата на топка и я намушкваш с дифузера. малее и аз какво обяснение дадох. Нали там пуснаш на най-слабата степен на сешоара и държиш така известноо време.После пускаш косата, правиш нова топка на друго място и пак я намушкваш с дифузера. е много съм добра в обясненията дано си ме разбрала
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Да, ама не става с тея обикновените дифузери.Трябва ти професионален,защото иначе не се получава.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Златни сте.Мерси много за обяснението.Вчера доста се мъчих,и накрая си изправих косата Ще се опитам и дано направя нещо

Фен
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    Златни сте.Мерси много за обяснението.Вчера доста се мъчих,и накрая си изправих косата Ще се опитам и дано направя нещо
    Ама с дифузер не се изправя а се начупва.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    До колкото разбрах тя не се е справила с дифузера и за това после я е изправила
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    До колкото разбрах тя не се е справила с дифузера и за това после я е изправила
    Точно

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ето едно клипче http://www.videojug.com/film/how-to-blow-dry-curly-hair сигурно ще ти е от полза, макар че аз не го правя точно така, а си събирам косата на топка и я набучвам на дифузера и го държа близо до корените и след това косата ми е на масурчета а не като на клипчето..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Ами доколкото знам, докато ти е мокра косата, я мажеш с пяна, после я натъпкваш в тази приставка (дифузера) и сушиш. Само внимаваш да не си изгориш кожата на главата и корените съответно. Поне така съм виждал да го правят жените. Аз не си правя такива манипулации, въпреки че съм правокос, ххаха.
    Успех!
    ам то е точно така..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мм сега се направих и стана...повече от чудесно.Мерси много на всички

Голям фен
    Град
    Разград
    black rose dai nqkoi pic sys pricheskata,zashtoto iskam da postigna tozi efekt,no neshto ne stava...
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен
    Мм сега се направих и стана...повече от чудесно.Мерси много на всички
    Еее мацка браво! :P
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    black rose dai nqkoi pic sys pricheskata,zashtoto iskam da postigna tozi efekt,no neshto ne stava...

Мила нямам снимка да ти покажа не се снимах.Просто го направих така както ми обясниха и стана много готино.Мойта коса мнг трудно приема каквато и да е форма,но с дифузера стана супер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си