- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За мустачките
Растат ли по-черни и дебели, след като ги махнеш с пинсета?
Първоначално написано от Kisses{P}
Сигурна ли си? Щото на мене една френдка ми каза, че били като веждите. Колкото повече ги скубеш, толкова по-гадни ставали?
Има ли научно обяснение?
Приятелката ти нещо не е много в час. Изобщо не стават по - гадни. Напротив - разреждат се.
Aми не се разреждам, даже мога да кажа че стават по-черни само че след мнооогооо скубане и обескосмяване по сякви начини-тва го знам от личен опит![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Еми не стават по-дебели в никаф случай,но че са чернички-чернички са спор няма![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ми не.
NIKOGA NE SI MAHAI MUSTAKA S PINSETA SAMO S KOLA ILI ELEKTRI4ESKA PINSETA..Първоначално написано от Kisses{P}
=D>Първоначално написано от Анонимко
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
По-лошо е махането с пинсета, тъй-като пинсетата не винаги успява да изкара косъма с целия му корен.За това най-добре е коламаската![]()
Където плюя, там не лижа
ot kozmeti4ka sam 4uvala 4e kolata maska ne e podhodq6ta za lice, az moite ne gi maham ami ako ne6to mi izglejdat po tamni si gi izrusqvam po oferta si eprepora4vam
f*ck off!
и аз препоръчвам изрусяването с кислородна вода от 12 % и малко амоняк и стават незабележими![]()
ам да ама през лятото като направиш малко тен не си ли проличават в смисал кожата като е тъмна а пак те светлиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Недей изцяло с пинсета. Има специална кола маска за мустачки, продава се на бройки в аптеките и е много добра. Аз съм много доволна от нея. С пинсета може д амахаш само косъмчетата, които не са могли да се махнат с колата![]()
аз ги редувамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
К'ва пинсета бее хващаш бръснача и ги махаш к;во ти пука ако си момче няма проблем ако си момиче кола маска
oh tova kosmite (nezavisimo kade sa ) sa si napravo napast !!! maha6 gi ,maha6 gi a te pak si ponikvat !!! nqma oturvane...![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
с пинсета става, но и с епилиращ крем е добро
mm nedei s pinseta sled vreme 6te sajelqva6 po-dobre s kola maska za lice
tova bqh azПървоначално написано от Анонимко