- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zavravq li se pyrvata Istinska lubov???
Kak spored vas moje nai byrzo da se zabravi edno mom4e, ili edna lubov...no ne kakva da e lubov, a pyrvata istinska koqto ste izpitvali do sega...ili izob6to moje li da se zabravi, ili kolkoto i vreme da mine, vse pak ostavat malki iskri????
Защо ти е да я забравяш? Никога не съм разбирала как така хората искат да забравят нещо хубаво, което им се е случило...Аз пазя много красиви спомени от моята първа любов и не бих си простила, ако я забравя...
![]()
ami ISTINSKATA Lubov nikoga ne se zabravq.tova e mn gadno
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
Poprincip vsqka lubov se zabravq s nova..v msiusl chustvata ohladnqvat i tn..No nikoga nemojesh da zabravish 100% za edin chovk koito si obichala...vinagi shte se seshtash za nego i shte ti stava malko gadnichko che vsichko veche e svurshilo...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
spored men ne. tq e edinstvena za sebe si, a i o6te pove4e tq e parvata ti lubov.taka 4e po dobre ne misli za neq (kolkoto moje6)
Лесно се забравя.Спокс
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не се забравя,никога никога! Дори и да намериш нова по-силна и красива любов,винаги се помни първата!
Не се забравяИ до днес,когато видя това момче се усмихвам и си спомням колко много значеше той за мен! Всъщност той продължава да е много важен човек в живота ми,но при нас ситуацията е малко сложна
Не бих казала,че още го обичам така както преди 1 година,но го обичам
Ако сега му се обадя и му кажа,че искам да дойде,защото имам проблем,съм убедена,че ще е тук след максимално кратък период от време!!! Най-точното момче,което познавам! Не изпитвам онези чувства,но знам че дълбоко в мен (толкова дълбоко,че дори не го забелязвам) още живее надеждата,че някой ден ще бъдем заедно...може би след години....никога няма да го забравя и честно казано не искам това да се случва
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
P1rvata istinska liubov nikoga ne se zabravq. Kakvoto i da napravi6 nqma da moje6 da q zabravi6 povqrvai mi.. Spomenite , krasivite momenti te prosto jiveqt v teb..![]()
Не съм забравила първата истинска любов, не съм забравила и втората.Макар да имам и трета...съм оставила отворена вратичка.
Истинската любов не се забравя.
С времето всичко отминава.Ако човек обича исктински, е нужно наистина мн време ,но спомена винаги остава.Първата истинска любов се помни цял живот![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от NaDuFcHe
аз лично никога не бих забравила 1-вата си любов,която тряеше цели 6 години,но за жалост не беше споделене и никога няма да забравя мъката,сълзите самотата
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
и все пак доста хора казват,че човек веднъж обича истински всичко друго е ...
Зависи от обстоятелствата ако съм изпитвал силни чувства едва ли ще я забравя дори ако ме наранила ужасно много.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Между другото си много права...и аз винаги съм се чудела защо всички се опитват да забравят нещо толкова красиво?! Не случайно първата любов почти винаги (да не казвам винаги) е именно в тиинейджърските (100% не съм го написала правилно..) годиниПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Всичко е така истинско,така откровено и така по детски красиво!! После нещата се променят и никога няма да изпиташ това чувство отново...когато те налегнат хилядите други грижи (пари,храна,сметки..),колкот и да обичаш някой,все ще се намери нещо,което да помрачи щастието ви. А в крайна сметка именно спомените правят човека това,което е и ако ги забравиш-забравяш себе си
![]()
"аз винаги съм се чудела защо всички се опитват да забравят нещо толкова красиво?!" - za6toto mnogo boli, kogato nqmash shansove ve4e da budesh s tozi 4ovek, zatova, za6toto svetat se sriva pod krakata ti, bez da mojesh da reagirash \trezvo\.......i pak boli, za6toto edinstveniq nas4ih da prodaljish da jiveesh e kato zabravish. Zatova!!
Моят свят се е сривал, срина се за 1 минута и не можех нищо да направя!!! Само плачех.Хиляди сълзи на разочарование,болка,срам и страх....никога не се получи нищо между мен и "първата ми любов" (име няма да кажа) и когато осъзнах къде е грешката-намразих себе си повече от всеки другСтрадах повече,от колкото бях предполагала,че мога...живеех,за да видя очите му,усмивката му-НЕГО!Отправях стотици молби това да не е реалност,но уви...той беше с нея!
Познато ми е чувството да ги гледам колко са щастливи заедно,а в мен надеждата да не угасва...познат ми е също погледът му,който казва-"Защо не изрече онези думи,когато трябваше?"....и прегръдките,за които живеех! И ето я моята първа и незабравима () любов...
Така,че не ми говори за мъка и болка,защото знам какво еМакар и най-болезнения ми спомен,това момче е и най-прекрасния.Защото,дори и в най-мъчителната ситуация, има поне един момент,заради кой си заслужава завинаги да я запомниш. И не бих заменила нито една отронена сълза за стотици усмивки...защото сред сълзите е и онзи момент,който и до днес ме кара да се усмихвам
![]()
=D>Първоначално написано от strange__
Възхищавам се на хора като теб, които успяват да превъзмогнат болката и въпреки всичко да извлекат най-хубавите моменти!!! Някой беше казал: "По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал!
ne moga da q zabravq..
Е искри може и да не се появят отново, но 100% не се забравя и си присъства умилението, че някога с този човек си имал общо. + Това първите неща винаги се помнят=> и първата любов
![]()
Първа любов не се забравя!
В моя случай още не е угаснала за да я забравя...
![]()
![]()
Не, такова нещо не се забравя..
А и защо ти е да забравяш такъв красив и истински спомен?!
Помни си го.., може да ти носи болка, но..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Трудно..Много много трудно!
Ще мине време през което спомените ще нахлуват в съзнанието ти,ще изпадаш в различни настроения..след време може би пак ще се влюбиш в друг човек,НО ПЪРВАта ЛЮбоВ Не мОже Да Се заБраВИ НИкоГа!