.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

хващали ли сте ваще доакот се е..т???

абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден! мен не ме бурка де само им завиждам дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: хващали ли сте ваще доакот се е..т???

Цитирай Първоначално написано от sucks
    абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден! мен не ме бурка де само им завиждам дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно
    много се съмнявам родителите ти да не са се смутили.. и абсолютно не вярвам че са продължили пред теб.. а иначе не съм "хващала наще"..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Пускането на една тема по 9999 пъти май стана мода ....

Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Че майка ми и баща ми не се понасят един друг особено много откакто се помня....така че.... ...не,не съм ....

Guest

Една странна случка
    Един некрофил беше влязъл в Тийн Проблем форума и беше писал за тва как гледа как майка му и баща му които са около 50-те докато правили секс, и на него му ставало и после се смял като олигофрен и родителите му се чудели дали въобще е тяхно дете или са го разменили още в родилното по погрешка. Много смешно нали?

Голям фен
    Град
    trqvna

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Една странна случка
    Един некрофил беше влязъл в Тийн Проблем форума и беше писал за тва как гледа как майка му и баща му които са около 50-те докато правили секс, и на него му ставало и после се смял като олигофрен и родителите му се чудели дали въобще е тяхно дете или са го разменили още в родилното по погрешка. Много смешно нали?
    да

Повече от фен
    ne sum slava bogu

Повече от фен
    OTVRAAAAAAAAAAAAAT!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си