- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хващали ли сте ваще доакот се е..т???
абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден!мен не ме бурка де само им завиждам
дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля
те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно
![]()
![]()
много се съмнявам родителите ти да не са се смутили.. и абсолютно не вярвам че са продължили пред теб.. а иначе не съм "хващала наще"..Първоначално написано от sucks
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Една странна случкаПървоначално написано от sucks
Един некрофил беше влязъл в Тийн Проблем форума и беше писал за тва как гледа как майка му и баща му които са около 50-те докато правили секс, и на него му ставало и после се смял като олигофрен и родителите му се чудели дали въобще е тяхно дете или са го разменили още в родилното по погрешка. Много смешно нали?
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
да
ne sum slava bogu![]()
OTVRAAAAAAAAAAAAAT!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love