.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Momi4eta kajete?

Guest
    Mnogo interesno, ami ako nqkoi 120 kila blusne priqtelq vi i onq kato e golqm poboinik kvo she napravi a? Mnogo ste interesni vsi4kite... Rqdko sym vijdal momcheta deto da si otstoqvat mnenieto bez da im puka koi gi bluska .

Guest

Re: Momi4eta kajete?

Takiva, koito ne se pravqt na be6to razli4no, ot tova, koeto sa, za da gi haresvat momi4etata! Taka 4e temata ti e tupa!

Guest

Re: Momi4eta kajete?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Takiva, koito ne se pravqt na be6to razli4no, ot tova, koeto sa, za da gi haresvat momi4etata! Taka 4e temata ti e tupa!
    na 15 sum

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Обичам такива , които се защитават , но не да налитат на бой за най-малкото трябва да си има причина
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

>>*Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
    на 13 съм

Голям фен
    Уф ти на 13 години ли си бе И като познаваш няколко батковци на по 18 години и вече си вразкар хахахах .Я се успокой малко ! И защо трябва да скачаш на бой,дори и някой да те е блъснал той ще ти се извини,а и ние сме хора можем да се разберем с думи.. не сме говеда все пак Пък ти вземи се успокой малко ,че ще си издеш боя някаде с тия връзкарски глупости
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си