.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: stranno 4uvstvo

s236ye7yu89x
    Guest

stranno 4uvstvo

zdraveite,sled kato stana vednaga mi se nabiva edna esen v glavat a dori i v mometa,acki gadno e,sled tova kato otida da zakusvam (tova stava otkato sam bila na 6)vseki edin predmet mi napomnia za pesenta i e acki gadno kat sam na u4ili6te e o6te po zle tam postoianno mislia za neia,napravo e ko6mar.Kak da se spasia? [/quote]

Guest

Re: stranno 4uvstvo

Цитирай Първоначално написано от s236ye7yu89x
    zdraveite,sled kato stana vednaga mi se nabiva edna esen v glavat a dori i v mometa,acki gadno e,sled tova kato otida da zakusvam (tova stava otkato sam bila na 6)vseki edin predmet mi napomnia za pesenta i e acki gadno kat sam na u4ili6te e o6te po zle tam postoianno mislia za neia,napravo e ko6mar.Kak da se spasia?
    [/quote]
    а сега на 6 и 2 дена ли си

a sega naistina na kolko godina si i vaob6te ima6 li nqkakvi spomeni svarzani s tazi pesen?
    :]

s236ye7yu89x
    Guest
    na 12 sam

Koя е тази песен все пак?Ако искаш може да се регистрираш и да ми пратиш ЛС или пък направо да ми пишеш на ICQ. Интересна ми е тази работа...

А ако искаш хвърли един поглед на тези клипчета ,може да ти харесат:
    http://www.youtube.com/watch?v=LulOg...elated&search=
    http://www.youtube.com/watch?v=xxeco...elated&search=

Guest
    vsa6tonost i na men mi e int,no nqmam skype ili icq za tva naparavo 6e mi obqsni6 li tuk za tova?koq e pesenta,kakvo 4ustva6 to4no,za kvo ti navqva!iskam da ti pomogna!i vqob6te uspeh!

az sam tva!det nemam skype ili icq!
    :]

Град
    В страната на чудесата
    Az imam ob6ta ideq za kakvo govori6....ako naistina kakto pi6e6 ot 6 godi6na vsqka sutrin ti se sabujda6 s tazi pesen i vs te vra6ta kam neq....otgovora e NATRAP4IVO-OBSEBVA6T SINDROM....na angliiski e OCD ako si 4uvala....
    Harakterno e s tova 4e horata strada6ti ot tozi sindrom izpitvat nevolevo jelanie za opredeleni deinost.....kato rituali....Zavisimi sa ot tazi ideq \ nevolevo \ i smqtat 4e ako ne si izpalnqt RITUALA ne6to 6te se slu4i s tqh ili s nqkoi drug ili vaob6te ne6to 6te se obarka ako 6te tova da zna4i da ne se polu4i supata...
    Natrap4ivostta moje da se izrazqva vav po4ti vsi4ko....ot iz4islqvane na dumite....do natrap4ivost za 4istota .....prez podrejdane na ne65tata po edin i sa6ti na4in.....
    Ako naistina ima6 takav sindrom iam lekarstva koito nai ob6to mogat da ovladeqt maniqta ti......no do kolkoto sam 4el tova e nele4imo.....
    Otidi na PSIHIATAR a ne na psiholog......

Uspeh i stiskam palci da gre6a a ti da se opravi6....

P.S.Koq e pesenta naistina i kak zapo4na vsi4ko.....ako iska6 pi6i na LS....

s236ye7yu89x
    Guest
    ei,az ne sam monk,no e viarno 4e ako ne svar6a ne6to mi e kofti no neznam ne e to4no ritual ili podobni gluposti,no eto edin primer:
    poneje az sportuvam i ako sgre6a ne6to v uprajnenieto mi e gadno i go povtariam 50 pati -seriozno naistina sam si go izmislila az 50 pati ako sgre6a,taka 4e se staraia da ne dopuskam gre6ki,i ako iskate da vi kaja edna moia sutrin kak minava eto:
    zna4i neznam moje bi 1,2 4asa predi da stana mi se vpuska riazko muzika(kato me pitate kakva absoliutno vseki den razli4na do ri poniakoga tkiva koito ne sam gi i 4uvala)acki e gadno ama sam sviknala otivam do hladilnika zimam si da re4em 4a6a s mliako i po4va si4ko ko6marat idva,prestavam si 4e mliakoto e niakva kitara po4vam da svira eto na v4era tai stana muzikata be6e metal i malko glas samo instrumenti gadni i skarca6ti i kadeto i da se ogledam si4ko mi napomnia za muzikata.Ako vi e mnogo interesno 4ak tolkova pitite kvoto iskate

hmm..
    Guest
    samo psihiatura 6te ti pomogne nie ne mojem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си