- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- draznq se ae da sprete
Я кажи, ама честно , ти комплексар ли си или просто търсиш с някого да се заяждаш?
А сега малък жокер-ако искаш да се заяждаш ефективно,пусни тема против любовта.Ще последва атомен взрив.![]()
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
Като гледаш посещаваемостта на форума на много хора не им се струва тъп..
Първоначално написано от Bobysoft
![]()
![]()
![]()
![]()
mi nikoi ne te e karal da gi 4ete6 .. 6tom ne ti dopadat ili 6tom te nervqt kuv e smisala da gi 4ete6 .vseki pi6e svoite problemi iska savet .
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Лелеее, колко си зле!!! Те всички ти го казаха повече от ясно - никой не те кара насила да влизаш във форумаА самия факт че искаш да четеш разни трагедии, показва, че си ***** безчувственото и егоистично същество
![]()
![]()
![]()
Мен кво ме грее че ти писнахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Кажи ми, че темата е ебавка..... [-o< Историите, които хората разказват са, за да им се помогне, а не за да ги четат някакви като теб и да се подиграват...Не смятам, че някой който иска да си пререже вените заради любов (което е трагедия) е "драма" и това не трябва да те радва, защото такива неща наистина се случват и не са никак забавни и смешни![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
iska6 drama li? ami lubimiq mi 4ovek e na pat da se li6i ot maika si .
interesno mi e dali ti vkarah malko optimizm s tazi "drama"