.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

draznq se ae da sprete

offf vie pa s teq temi za lubovta mi piosnahte ebati tapacite daite nekoq drama kvo samo lubov

Фен
    Град
    София

Re: draznq se ae da sprete

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    offf vie pa s teq temi za lubovta mi piosnahte ebati tapacite daite nekoq drama kvo samo lubov
    на мен пък ми допадат
    на теб като не ти харесват-не ги чети Някой да те кара да ги четеш?

Guest

ami az otvarqm tapiq fprum s naglasata 4e nqkoi 6e e napisal ne6to po pikantno ot roda na toi me izostavi ami sega da si prereja li venite a vie nekvi lubovni temi mi razvivate ae begaite

Temite tuk sa takiva i kakto vijda6 na pove4eto hora im haresvat , na teb kato ne ti haresvat se razkarai

Голям фен
    Като не ти харесва хващай пътеките и айде
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    София

ami az otvarqm tapiq fprum s naglasata 4e nqkoi 6e e napisal ne6to po pikantno ot roda na toi me izostavi ami sega da si prereja li venite a vie nekvi lubovni temi mi razvivate ae begaite
    Форума не е тъп!

Guest

ae duhaite be selqci

[quote] Форума не е тъп!

Naistina ne e t1p

ami az otvarqm tapiq fprum

T1piqt si ti

[quote] Форума не е тъп!

Naistina ne e t1p

ami az otvarqm tapiq fprum

T1piqt si ti

xaxaxax.porednata typa tema.mi kaji ti ne6to pikantno be.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

ako kaje ne6to edvali 6te e pikantno , ami 6te e porednata t1potiq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Форума не е тъп, за разлика от теб а на теб като не ти харесва, за какво изобщо влизаш в него???

Повече от фен
    тъпня си ти бе
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest

мога да ти кажа, че си пълен глупак

Цитирай Първоначално написано от Talisman
    Temite tuk sa takiva i kakto vijda6 na pove4eto hora im haresvat , na teb kato ne ti haresvat se razkarai
    ami da taka e na koito ne mu dopada da ne gi 4ete
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Като мислиш че тук има само тъпи теми тогава защо влизаш ?!?!?

в случая тъпия си ти и таз тъпата тема дет пускаш... я по хубаво са мятаи от някаде и не заминаваи хората с тъпизмите си а и нали искаш нещо пикантно ми аи разкажи ти за нещо такова да та видим кво ще кажеш жалкото е само че на всякаде е пълно с балъци като тебе
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Tupiq v taq istoriq si ti ... i se obzalagam 4e si nekoe pi6legar4e deto si nqma rabota , are napuskai foruma sled kato ne ti haresva !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Супер фен
    Град
    Cairhien
    *извиква в летаргия*
    Глей са колко народ ядоса. Баси къв си лош

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Хората питат ние им отговаряме

Голям фен
    Хахахах,абе създание,ти си страшно тъпо... .Не виждаиш ли,че това е раздел ЛЮБОВ?!?!?!Влезни в друг раздел,ако можеш да се оправяш,ако не викни някой да ти помогне .....ТцТц,и форумът въобще не е тъп,ти си тъп/а..!!!Лелелеле,направо...още не мога да спра да се смея ..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Еее, видя ли сега, вбеси целия форум Иначе- еми ти си баси тъпото копеле с беден речник Ама и аз се изказах...

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Hahaha Ti si puk mnogo typi4ko sy6testvo qvno. Purvo si v 4ast na foruma v koqto se govori za lubov. To i samita sekciq e ozaglavena "Lubov" ... ako tova ne ti haresva otidi da slu6a6 muzika, ili da govori6 za narkotici i drugi ne6ta. Opitva6 se da izkara6 nas vinovna/en 4e si oburkala foruma.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Фен
    Град
    v edna lokva
    kat ne ti haresva ne pi6i
    JiveI jivotA sI s KEf,zA6tot0 s keF sI napravEN

Изглежда не ти прави впечетление в кой сайт си. Признавам много ни се чудят на акъла исмятат членовете за задръстени и тъпи хора. Според мен просто те си сподалят с нас понеже околните не ги разбират. Аз самия на няколко пъти съм казвал, че сте зле, но има и някои които ме кефят много. Казвам, че сайта е много добър, темите не винаги са хубави, но се преживяват, и да си кажа изненадвам се от нещата дето ви се случват, колкото и да се дразня на някои теми или на някои постове. Абе продължавайте си, хора, да не ви прави впечетление. \/
    Черен Принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си