.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ine4ence
    Guest

da go potarsq li otnovo?

predi vreme hodih s edno m-4e no mn barzo go zarqazah.toi ima6e mn silni 4ustva kam men a az se podigrah;( sega izvednaj sled ve4e 4-5 meseca go iskam otnovo! moga da go vidq no,problema e 4e do predi 1 mesec hode6e s edna moq fr( sledkato be6e s men)of mn mi e gadno,izvednaj go poiskah;(mai 4e e sam,no ne sam sigurna.6te zagubq li ako mu kaja si4ko?kvo da pravq .pomagaite

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами има два варианта - да му кажеш и да се съберете и да му кажеш и да те отреже както ти него преди време!Ти сама преценяваш в крайна сметка, но според мен трябва да му кажеш за чувствата си за да не се измъчваш някой ден с мисли от сорта на :"Ехх, ако му бях казала тогава... !Успех

Повече от фен
    ми значи,според мен го потърси кажи му всичко каквото чустваш и че искаш отново да се съберете,и че съжеляваш за редишния път
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men pyk ti samata ne znaesh kakvo tochno iskash.. Pyrvo sedni i pogovori sama sys sebe si za da se izqsnish.. A inache na tfoe mqsto bih mu kazala vsichko.. bih go potyrsila.. bih se borila za nego.. nezavisimo ot obstvoqtelstvata i nezavisimo ot minaloto.. ako naistina iskah da byda s nego!

Pogovori s nego.. Kaji 4e s1jalqva6 i t.n. Dano te razbere.. No nqma da se o4udq i , ako ne iska da e s teb vse pak ti si se podigrala s negovite 4uvstva.. No v1preki tova , ako naistina te haresva 6te ti prosti i 6te ste zaedno... uspeh

Guest
    не губи време,кажи му

Мега фен Аватара на iiirish
    съветвам те първо добре да осмислиш своите чувства и да прецениш доколко имаш шанс да успееш! подчертавам, че трябва оценката ти да е реална! опитай се да погледнеш на нещата от друг ъгъл сякаш си страничен човек. тогава винаги можеш малко или много да прецениш по-трезво ситуацията. успех

Супер фен Аватара на Barbie
    Искам -не искам...детински истории. Я сега седни и помисли какво точно чувстваш. Не рискувай да нараниш момчето отново - кажи му за чувствата си само ако си сигурна в тях. Останалото зависи от него.
    Успех...

Мега фен Аватара на koalka
    Хах,как го каза?"Искам го отново!"Отново да се подиграеш с него ли?Най-вероятно няма да ти обърне внимание,а и щом е имал приятелка...

Повече от фен
    I az taka napravih,obadih se sled kato syper mnogo detinski se podigrah s 4oveka....emi kvo stana vyrna mi go-otrqza me po mnoy gaden na4in! za kvo mi trqbva6e da my zvanq!

Значи в АБСОЛЮТНО същата ситуация съм попадал и аз! Ходихме заедно, но изведнъж нещо се промени и тя ме отблъсна... След няколко месеца ми призна че е направила грешка и че не е имала смелост да ми каже, за да не стане по-зле!

По-добре действай докато още е пресно местото и се натикай отново в сърцето му! Може пък това да е една голяма любов

\/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си