- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing studio
Imate li ideq kolko stryva i kade moga da si napravq piercing mejdy gardite?
Хаха мда и аз натам съм се засилила...Разясниха ми доста подробно (10x to Boot) върви у Трип Хаус...20точки е дупката..г/д там някъде и обицата
не че имам личен опит там ама ТАМ СЪКСПървоначално написано от Enjoy_yourself
![]()
+1Първоначално написано от Jamalska
Мацката им изглежда некадърна.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз имам личен опит там и наистина не беше много приятно изживяване - Трип Хаус е най - добре.Няма да съжаляваш ако отидеш там.Първоначално написано от Jamalska
![]()
Deine Qual ist meine Lust!
Meine Liebe ist dein Tod!
offtopic
Не мога и не мога да разбера защо всички са нарочили "На Тъмно", кви ли
не истории не чух вече, за това как някой чул от приятел на приятелката на някой, че еди кой си, си пробил еди кво си там и станала инфекция, щото не знам си кво. Инфекции винаги могат да станат, и те не стават, защото там са мръсни, пък и какво и е всъщност некадърното на мацката. Аз пък от личен опит мога да кажа, че мацката е мноол яка и не съм имала никакви проблеми после с пиърса... Щото е толкова прехвален тоя Трип Хаус, сигурно няма никога да ида там![]()
Give me your best shot motherfucker!
Ти губиш за Трип Хаус... и Руди ()
А пък мацката твърдя, че е некадърна, защото преди време една много близка приятелка си направи пиърс под пъпа (някъф сърфис) и дупката беше много по-дълга от самия пиърс. Т.е. топчетата на обицата и се бяха впили в кожата супер гнусно и тоя пиърс така и не го видях в цветова гама, различна от лилавата.
Да не говорим, че за разлика от Трип хаус, в На Тъмно имаха точно да пиърса със силиконов щифт, което значи, че изобра на клиента е ужасно малък. Това не ми се струва особено професионално. Освен това там дупчат (дупчеха) хрущял с пистолет.
Пък и доста хора все са недоволни от нея.
Освен това е злобна и не ме предразполага да си дам тЕлото да ми го бара.
Малко е офтопик, ама тая верно е мнол злобна!Колкото пъти влезна в "На тъмно" тя ме изглежда страшно, сякаш върша престъпление....Първоначално написано от Boot
Пича от Трип Хаус, който касапна scissorhandе ебаси приятното същество...мисля че имаше некви неща под кожата на ръката, от горната част...не знам как се назовава точно, но се влюбих в тез неша!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
мене също ме гледа лошо.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Имплант му викат.Първоначално написано от brain_stew
Както вече съм казвала хиляди пъти:
Руди () > all.
Факт е.
offtopic againПървоначално написано от Boot
Ехехе е не знам, то аз още не знам дали изобщо ще се дупча още
някъде си, така че все та'а...хехе за тва, че била злобна, е само леко злобна е....Аз лично с нея не съм имала никви проблеми.....
Give me your best shot motherfucker!