Искам да ви питам.Коя поза е най одачна за девствено момиче.Искам да влезе по лесно.Дайте некви идей
Първоначално написано от Ангел
Останал съм с впечетлението, че на задна влиза по лесно..
ми..мисионерската май е хубава ама аз лично 1вия път бях аз отгоре и ми беше добре така![]()
Мисионерска или жената отгоре. Всичко си зависи от момичето. ("задна прашка" някак си не ме кефи за първи път, не съм и пробвал.. ама пък нацелването и контролът са по-лесни)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
по-добре ти(ако си момиче де) да си отгоре че да си контролираш проникването![]()
И аз мисля, че така е по-добре за момичето, може би първо мисионерска и след 1-2 минути преминете на ездачка.Първоначално написано от deidiy
А задната определено не е подходяща за първия път. За момчето усещането ще е по-голямо, обаче момичето няма да се чвства толкова добре според мен.
i az mislq 4e zadne e izobshto podhodqshta za 1vi put , zashtoto taka vliza celiq i momicheto shte go boli.Az lichno purviq put bqh otgore i sama si kontrolirah neshtata...
аз ли4но препоръ4вам отгоре или мисионерска с възглавни4ка под дупетоПървоначално написано от shizzle
И НЕ на ЗАДНА-тя е много приятна но за по нататъка
![]()
мии аз го направих на задна.......и смятам че тя е най-безболезнена, по простата причина че е най-естествена и логично природата си знае работата- да сте виждали някои животни да го правят в мисионерската!?
Е нормално - това е животинската поза, при която най-точно си съвпадат пениса и влагалището.Първоначално написано от Цеци Пенев
Поза не можга да препоръчам, не съм специалист по девствените![]()
![]()
МИСИОНЕРСКА!Първоначално написано от Ангел
и аз съм на мнение мисионерската
и азПървоначално написано от macka123
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Да,но е по-болезнено за момичето.Мисля,че мисионерската.Първоначално написано от Цеци Пенев
otdolu![]()
69![]()
ПС: Ем класическата(мисионерскат ) май е най - отдачна в такива случаи