- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам кво искам ....
Защо ли съм такава - едно момче ми харесва ама като тръгна с него ми става скучен..И такаа проблема е следния...
Днеска скъсах с гаджето миии пък и аз незнам що напоследък се на него си го изкарвах и при най-малкия бъзик от негова страна му се сърдех ..Кажете ми кво да прая искам си го обратно...!
И защо го искаш? Моментен каприз,който ще ти мине след като се съберете...изясни си първо дали въобще имаш някакви чувства към него...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Може би трябва да се изясниш сама със себе си и да решиш какво искаш.Но аз бих се върнала при него.![]()
Абе момчето сигурно се сФира некъде в некой ъгъл угорчен от това че е отхвърлен, а ти се чудиш с кой да се изпръцкаш! Фани се у ръце и си намери мястото
На колко години си всъщност ?
Ti ako neznaesh kwo iskash ... nii puk hepten neznaem ...
И после ми кажи, че момичетата не са к**ки.
Черен Принц
или ще си с него или няа да си с него ти кат незнаеш кво искаш никои не може да ти помогне не е редно просто да си играеш с чувствата на някои шото я се замисли че ако на тебе ти го напраят тъи няа да ти е особено приятно така че ти самата си решеват кво ще правиш![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
vinagi moje6 da sko4i6 prez terasata-pomaga
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Hahaha .... qvno mom4eto ti e "e stanalo sku4no", ne mislq 4e trqbva da si go vyrne6. Osven ako si osaznala 4e ne biva da si igrae6 s 4ustvata na horata. No vse pak si tyk za savet a ne da te sudq. Prosto sedni pogovori s nego i mu se izvini 4e si se durjala kofti s nego no mu obesni 4e si imalap roblemi i taka.. Mislq 4e 6te te razbere.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
No comment. (Да се чете като:Аман от недоебани лигли.)
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
оффффПървоначално написано от dream_dragon
![]()
тия плоски необмислени коментари край нямат..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ти си много тъпа...
Що не се "вземеш" в ръце и си помисли много добре какво искаш,защото ако му пойскаш втори шанс може пак да ти писне след 2 дена...А й все пак сега наближават празниците и няма да му е много приятно,ако разбере че си бу изневерила,ако го направиш...Все пак сега стават яко напивания и може да направиш нещо,което не трябва и после да съжаляваш...Обмисли добре какво искаш,все пак по всяко време може да се появи друго момче по което да хлътнеш ии....
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!