.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Moderated:Заеквам, дали това ще попречи да си имам гадже?!

Здравейте.Аз съм на 15 години съм и заеквам.Може да ви се стори глупав въпроса но досега съм нямам гадже.Искам да ви попитам това че заеквам ще попречели с нещо да имам гадже ?Аз съм момче.Благодаря ви

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Глупости. Момичета много ги харесват тези работи. Дори напротив - ще имаш повече обожателки. За тях това е много "сладко".
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на iiirish
    аз имам такъв съученик, който заеква и честно да ти кажа се заглеждаш в такива хора едва когато ги опознаеш и когато започнеш да общуваш по-често с тях. въпреки това говора не е дефект, който може да ти попречи на евентуална връзка. може би при такива хора трябва малко повече време, отделено на общуването

Мега фен Аватара на koalka
    За някои сигурно ще е проблем,но иначе-не мисля.

Guest
    Проблема е че сме 28 момчета в клас и нямаме нито едно момиче и нз от каде мога да се запозная с такова.Страхувам се че могат да кажат оставиго тоя глопак или нещо от рода си.Аз смятам че съм добър и здържан човек

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Хич да не ти пука, ако си точно момче и симпатичен, това няма да ти е проблем.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Благодаря на всички които писаха.Искам да задам въпрос към момичетата дали ще се хванат със заекващо момче?

Супер фен
    Не мисля че това ще е проблем за момиче,което те е харесало!!!

ami az li4no bih se zahvanala s takova mom4e za men ne e vajno dali zakefa dali e hubaf i takiva . za men e vajno da e dobar i da e krasiv otvatre. . mnoo mrazq takiva momi4eta koito gledat samo krasotata na 4ovek a ne dyshata az li4no gledam dyshata.sq sym haresala edno mom4e koety e s u4ila no na men izobshto ne mi pre4i daje tova mu predava mnoo qk 4ar. zatova ne mi pre4i
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Ouu tova e mnogo sladko... ) Kogao se opitva nqkoi da kaje nqkoq duma a nemoje mnogo me kefi i mi e nqkakvo takova mili4ko. MIslq 4e tova e nai malkiq ti problem, taka 4e spokoino )) Prosto si nameri na4in da pokaje6 svoite hubavi ka4esva...
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Повече от фен
    bih se hvanala s grozno, sakato , zaekva6to ili kakvoto i da e drugo mom4e stiga da mi haresa kato harakter i privli4aneto da e vzaimno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mer4eto
    ami az li4no bih se zahvanala s takova mom4e za men ne e vajno dali zakefa dali e hubaf i takiva . za men e vajno da e dobar i da e krasiv otvatre. . mnoo mrazq takiva momi4eta koito gledat samo krasotata na 4ovek a ne dyshata az li4no gledam dyshata.sq sym haresala edno mom4e koety e s u4ila no na men izobshto ne mi pre4i daje tova mu predava mnoo qk 4ar. zatova ne mi pre4i
    що не са и другите като тебе.. ахехах евала наистина =D>

Супер фен
    vij pi4 nqq da te lyja istinskata lubov se sre6ta trudno i tq opredeleno pro6tava takiva ne6ta no obiknovenite momi4eta mogat da go priemat za defekt moq syvet otdelqi po edin 4as dnevno ot dnes natatyk i se my4i da si podobri6 govora hodi na logoped ti si znae6 kak stava nomera az ne razbiram povqrvai mi ako se starae6 sled izvestno vreme 6te ima o4erovatelen defekt

Guest
    Отделяи време за това,но не заради някои,а заради себеси защото 4овек винаги трябва да се стреми към съвършенство!

Spoko pi4 az imam edin priqtel koito zaekva i ne strada ot lipsa na momi4eta.Prosto ne trqbva da se kompleksirash i tva e.
    In dreams there are no rules...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    А бе ти луд ми си бе фен.... Много ясно, че не ...... Как пук това ще ти попречи
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Ами не смятам, че би ти попречило. Това е нищо. С къде по-големи дефекти хора си намират човек, който да ги обича. Ще дойде и твоят ред, спокс. Само не трябва да ти пука

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

! Понеже комплексите са опасно нещо !

И така-ето обобщен отговор:Ако си мислиш че заекването ще ти е проблем и няма да те харесват,то ще стане точно така.Ако мислиш че това няма значение,наистина няма да има значение!
    Ето част от пост на slayer, който много добре описва проблема:
    Нека ти дам пример с мен. Макар и да не може да се прави сравнение м/у моя и твоя случай - аз от някъде 7-ми клас нося очила... И преди години ми беше голям комплекс - с ръка на сърцето си го признавам. И знаеш ли - тъй като аз вътрешно го правех на проблем - то ставаше и проблем за другите. Купих си лещи и всичко беше на 6. След някоя и друга година - когато вече запончах да калибрирам алфа поведение /макар и тогава изобщо да не съм знаел тази дума - а и не думата е важната/ изобщо не ми пукаше - редовно почнах да си ходя по купончета, по дискотеки, на срещи, на запознанства и с очилата. И изненада - след като вече на мен не ми пукаше и комплекса беше изчезнал - то никой сякаш и не забелязваше, че нося очила... Даже много често на срещи с девойки са ми казвали - много са ти яки очилата - много ме кефят - представяш ли си??? моя бивш комплекс ги кефеше...
    Мисълта ми е - майната му на недъга. Изобщо не си го слагай на сърцето - даже се базикай с него - ако девойката нещо подхвърли. По никой начин не позволявай да те съжаляват...
    Аз смятам че съм добър и здържан човек
    Ето тук идва истинския проблем.Заекването ти пречи само с 1/100 отколкото вътрешната обърканост или стеснителността.Добрите и сдържани момчета не са толкова харесвани, колкото лошите и необуздани.Просто е ненатурално.
    Започни да мислиш какво искаш ти и да не се съобразяваш със социалните условности и прищевките на другите

БТВ мерчето, какво ли имаш предвид под "dobar i da e krasiv otvatre"?
    Мисля че това е поведението на лошото момче,което я държи в неопределеност.Който може да я защити.Който да я доминира...
    [/u]
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
    No faith but what we made!
    -- Life is a game, the first rule is have fun. --

Дано не прозвучи много гадно,но аз никога не бих тръгнала с момче,което заеква..
    Най-важното за мен са разговорите с един човек,начина му на изразяване..комуникацията..

И все пак..
    Не се притеснявай,че си на 15 години и нямаш още гадже..
    Както майка ми казва.. "От любовта не можеш да се скриеш.."
    Някой ден ще се появи и товето момиче..

Bobysoft(offline)
    Guest

Sigurna li si?

Дано не прозвучи много гадно,но аз никога не бих тръгнала с момче,което заеква..
    Най-важното за мен са разговорите с един човек,начина му на изразяване..комуникацията..
    Именно!Но не съвсем-говорът е само част от езика на тялото.Доста по-важни са излъчването и позата.
    Не говори така щото някой ден ще си намериш "майстора".
    Пък и винаги може да си оптимизира гласа така че да звучи приятно, загадъчно и интересно.
    За всеки, който каже че това е голям проблем -

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    според мен е много сладко...и не виждам,защо да ти пречи..

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    и аз мисля че няма да имаш проблем...даже го намирам за сладко... аз пък немога да казвам "Р"...и на мене ми звучи смешно...ама другите казват че е благо...не се комплексирай бе пич!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    ne , tve e ne e problem, daje naprotiv . Az sam momi4e i moga da ti kaja 4e e mnogo sladko

Не мисля,че заекването трябва да те притеснява!Брат ми има проблем със заекването и вярвай какво ли не са опитали нашите,но така и не се е оправил напълно - понякога се подобрява,но...не напълно.Това обаче изобщо не го смущава,той е много ведър човек без комплекси и мисля,че затова е и чаровен.Честно казано не знам как ще е с момичетата,щото още не го е чатнала съчмата да си търси гадже(все пак е на 13) Не се притеснявай и всичко ще се нареди - както някои момичета казаха това може да бъде в различни случаи много сладко

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    За някои сигурно ще е проблем,но иначе-не мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си