И така-ето обобщен отговор:Ако си мислиш че заекването ще ти е проблем и няма да те харесват,то ще стане точно така.Ако мислиш че това няма значение,наистина няма да има значение!
Ето част от пост на slayer, който много добре описва проблема:
Нека ти дам пример с мен. Макар и да не може да се прави сравнение м/у моя и твоя случай - аз от някъде 7-ми клас нося очила... И преди години ми беше голям комплекс - с ръка на сърцето си го признавам. И знаеш ли - тъй като аз вътрешно го правех на проблем - то ставаше и проблем за другите. Купих си лещи и всичко беше на 6. След някоя и друга година - когато вече запончах да калибрирам алфа поведение /макар и тогава изобщо да не съм знаел тази дума - а и не думата е важната/ изобщо не ми пукаше - редовно почнах да си ходя по купончета, по дискотеки, на срещи, на запознанства и с очилата. И изненада - след като вече на мен не ми пукаше и комплекса беше изчезнал - то никой сякаш и не забелязваше, че нося очила... Даже много често на срещи с девойки са ми казвали - много са ти яки очилата - много ме кефят - представяш ли си??? моя бивш комплекс ги кефеше...
Мисълта ми е - майната му на недъга. Изобщо не си го слагай на сърцето - даже се базикай с него - ако девойката нещо подхвърли. По никой начин не позволявай да те съжаляват...
Аз смятам че съм добър и здържан човек
Ето тук идва истинския проблем.Заекването ти пречи само с 1/100 отколкото вътрешната обърканост или стеснителността.Добрите и сдържани момчета не са толкова харесвани, колкото лошите и необуздани.Просто е ненатурално.
Започни да мислиш какво искаш ти и да не се съобразяваш със социалните условности и прищевките на другите

БТВ мерчето, какво ли имаш предвид под "dobar i da e krasiv otvatre"?
Мисля че това е поведението на лошото момче,което я държи в неопределеност.Който може да я защити.Който да я доминира...
[/u]