.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: avtobronzanti

Голям фен

avtobronzanti

zdraveite, vyprosa mi e nqkoi polzval li e avtobronzant (bez zna4enie kakva marka). ako ste polzvali kajete dali e hubav i traen za6toto sa mi kazvali che kojata pojyltqva ako ne se maje6 redvno.

Фен
    Град
    Свищов
    Аз съм ползвала многократно,но въобще не съм доволна,защото тенът не е равномерен,ставаш на някои места като мръсен независимо колко добре си разнесъл бронзанта,ползвала съм на много фирми,но да ти кажа солариума си е най-добрия вариант,защото тенът е по-траен.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Не съм използвала,но една приятелка имаше и стоеше сладко...някакъв от Ейвън беше Иначе като искам да си "почерня" лицето използвам перли
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    az mislq da polzvam losiona na avon za potymnqvane na kojata, toi ne e tochno avtobronzant a e kato tozi na jhonson's, postepenno potymnqva kojata.

Guest
    am koe e tva na avon smsial az sam razglejdala kataloga ama ne se se6tam koe e?

Голям фен
    Град
    София
    Една приятелка беше станала на далматинец след автобронзант!
    Така че трябва много да се внимава!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Не съм ползвала подобно нещо,ама си мисля,че за да се избегне този ефект да станеш на петна трябва първо да си ексфолираш кожата добре и чак тогава да сложиш бронзанта на "новата кожа".
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Не съм ползвала подобно нещо,ама си мисля,че за да се избегне този ефект да станеш на петна трябва първо да си ексфолираш кожата добре и чак тогава да сложиш бронзанта на "новата кожа".
    И според мен е така..всъщност не само с бронзанта,а със всеки продукт (фон дьо тен,пудра,перли и тн),който се нанася на лицето.Иначе става смешно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Каква е тая мания да се правите на циганки???

Голям фен
    mila nikoi ne se pravi na ciganka, plus tova spored men e po-dobre da si s po-tymen ten otkolkoto da si bled kato prizrak.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    az mislq da polzvam losiona na avon za potymnqvane na kojata, toi ne e tochno avtobronzant a e kato tozi na jhonson's, postepenno potymnqva kojata.
    govori6 za tozi losion koito uj vseki den tena potamnqva nali
    na men li4no ne mi haresa mnogo.Naistina dobiva6 nqkakv ten no posle stava6 kato dalmatinec na petna

no tova si e moe mnenie ako nqkoi iska da go probva i da kaje posle vpe4atleniqta si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си