- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- avtobronzanti
Аз съм ползвала многократно,но въобще не съм доволна,защото тенът не е равномерен,ставаш на някои места като мръсен независимо колко добре си разнесъл бронзанта,ползвала съм на много фирми,но да ти кажа солариума си е най-добрия вариант,защото тенът е по-траен.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Не съм използвала,но една приятелка имаше и стоеше сладко...някакъв от Ейвън бешеИначе като искам да си "почерня" лицето използвам перли
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
am koe e tva na avon smsial az sam razglejdala kataloga ama ne se se6tam koe e?
Една приятелка беше станала на далматинец след автобронзант!![]()
Така че трябва много да се внимава!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не съм ползвала подобно нещо,ама си мисля,че за да се избегне този ефект да станеш на петна трябва първо да си ексфолираш кожата добре и чак тогава да сложиш бронзанта на "новата кожа".
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
И според мен е така..всъщност не само с бронзанта,а със всеки продукт (фон дьо тен,пудра,перли и тн),който се нанася на лицето.Иначе става смешноПървоначално написано от ultra
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Каква е тая мания да се правите на циганки???
govori6 za tozi losion koito uj vseki den tena potamnqva naliПървоначално написано от babi_girl
na men li4no ne mi haresa mnogo.Naistina dobiva6 nqkakv ten no posle stava6 kato dalmatinec na petna
no tova si e moe mnenie ako nqkoi iska da go probva i da kaje posle vpe4atleniqta si