Здравейте.Аз съм в 11 клас и наскоро се влюбих в едно момче от класа ми.Наскоро реших да му призная чувствата си и го направих.Той до скоро имаше приятелка 2 години по-малка от него,но от както му признах какво изпитвам към него охладня към нея и до 1 седмица вече бяха скъсали.Вече се дьржи някак по-различно с мен.Усмихва ми се с прекрасната си усмивка по-често от преди.Не знам дали имам някакъв шанс,не знам и какво мисли той или защо е скъсал с въпросното момиче.Знам само колко много го обичам и колко държа на него Отчаяна съм
моят съвет е да оставиш нещата да протекат сами. ти вече си направила една крачка към него, а сега е негов ред да го направи. щом се е разделил с въпросното момиче това ти дава надежда дано е оправдана
Защо си отчаяна? Нали сама казваш, че има разлика в поведението му... даже е скъсал с приятелката си... може и да не е заради теб, но е вероятно.. изчакай малко... ако проявява интерес ще те покани някъде... ако той не те покани покани го ти... ае успех
Obadi mu se i izlezte samo dvamata i mu kaji tova,koeto mislish.Zashtoto e glupavo da si davash sama prazni nadejdi.I az bqh kato teb predi vreme.Haresvah edno momche i mu go pokazah i skoro razbrah che e skysal s priqtelkata si i se dyrjeshe super qko s men,obache shtom reshih che iskam da sym s nego .. me otrqza.Ne ti pojelvama tvoq sluchei da zavyrshi kato moq.Stiskam palci da bydesh s nego.No za tova govori s nego. Uspeh
Платоничната любов е много кратка... но все пак се възползвай Всяко нещо има изключения
Изчакай той да направи стъпката, но за да го направи трябва да му дадеш някакви сигнали... Показвай му че ти пука за него и му загатвай с поведението си че изпитваш нещо към него... Рано или късно, ако не е некой кУхар, ще те потърси \/