.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

любовна игра-колко време?

Кажете колко време е достатъчно за любовната игра?

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми според у4ебниците 15-20 мин НОООО това е тъпо правило
    любовната игра продължава толкова дълго докогато се по4увстваш готова и трепнеща за нещо пове4е от прегръдки.. или както една позната казва :"две не виждам вкарвай го..."

babity
    Guest
    hahahhaha =D> tva me izkefi , ina4e otnosno vuprosa ti nqma opredeleno vreme kogato veche ne izdurjash samo na ligavene si preminavash na tvurdata chast \/

Фен
    Град
    Sofia
    aa super subektiwno! po4vali sme i bez lubovna igra.....ga6tite dolu i ragai 4u6ki v boba, ama tova kogato i 2mata sme umrqli za seks. Ina4e standartno pone spored mene 30 min lubovna igra i 10/15 min samiq akt....

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Ina4e standartno pone spored mene 30 min lubovna igra i 10/15 min samiq akt....
    Е, то за 10-15 минути да свършиш, наистина е трудно
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    Sofia
    хахаах миии сега човек не си избира гаджетата по това все пак.....такаче може би това е причината макарче точно за това не се бях сещала,защото на мен и сама и с вибратор и при лизане и с пръстчета пак е суепр трудно.Аз говоря, че клиторен оргазъм изпитвам супер рядко..пък за вагинален воупще и не съм си мислила.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В зависимост от времето, с което разполагате
    Ако имате 1 час преминавате направо към същинската част, ако не и 1 час може да окарате само на любовна игра

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е споредзависи от хората, мястото...но поне 20-тина минути..що да не?

Повече от фен
    Za takyv vypros nqma otgovor...vseki sam precenq kolko e nujno....pri edni moje cql 4as, pri drugi 15 minuti, a pri treti moje i izob6to bez taq 4ast....zavisi ot momenta!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Повече от фен Аватара на air_wisp
    ако имаме цяла вечер на разположение си се гушкаме после почваме да се целуваме и постепенно разпалваме огъня може да отнеме 4-5 мин и да не издържаме а може и 15-20 всеки път различно
    маа фака

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Ina4e standartno pone spored mene 30 min lubovna igra i 10/15 min samiq akt....
    Е, то за 10-15 минути да свършиш, наистина е трудно
    Spored men puk zavisi ot 4oveka.Na men tva vreme mi e napulno dostatu4no ako liybovnata igra e produljila 30 min...

Guest

Re: любовна игра-колко време?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кажете колко време е достатъчно за любовната игра?
    Един питаше как да го направи с приятелката си която е била девствена, там обясних всичко, но не ми се струват въобще 15-20 мин. Около час е любовната игра, но поне е незабравима

Супер фен
    Град
    Taка, де.. Ако ти е за първи път, 15-20 минути само се опитваш да свалиш сутиена lololol Ей, когато се научих да откопчавам тази проклетия с едно движение, се чувствах по-горд, отколкото като влязох в гимназия!

Майтапът настрани, любовната игра трябва да продължи най-малко, докато момичето не (по)каже, че е готово.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    Свищов
    Многоооо дълго,кво е това 30 мин?
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest
    Taка, де.. Ако ти е за първи път, 15-20 минути само се опитваш да свалиш сутиена lololol Ей, когато се научих да откопчавам тази проклетия с едно движение, се чувствах по-горд, отколкото като влязох в гимназия!

Майтапът настрани, любовната игра трябва да продължи най-малко, докато момичето не (по)каже, че е готово.
    Хахахаха. Мислех че съм само аз хахахахаха. Бързо ме научиха. Двата пръста нали шизъл?

Мега фен Аватара на koalka
    Няма определен стандарт,но колкото повече,толкова по-добре.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако разполагаме с повечко време може да откараме и до 5 часа-това ни е рекордът. Но понякога за 5 минути и се награбваме. Както каза мацката по-горе-може и за 5 мин. да е,ама да крещя да действа,защото не издържам. А и да си кажа честно тази чест от сексът ми е любимата, а и на гаджето ми. Така,че ако имам на разположение повечко време бих я правила с часове.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az lichno obicham lubovnata igra da e po dulgichka, no zavisi ot nastroenieto mi.Po princip po malko ot 15-20 min netrqbva da e.Moe mnenie

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ми според у4ебниците 15-20 мин НОООО това е тъпо правило
    любовната игра продължава толкова дълго докогато се по4увстваш готова и трепнеща за нещо пове4е от прегръдки.. или както една позната казва :"две не виждам вкарвай го..."
    с това съм съгласна...
    така че колкото по-дълго продължи толкова по-добре, тръпката и желанието стават все по-силни през любовната игра

Цитирай Първоначално написано от babity
    hahahhaha =D> tva me izkefi , ina4e otnosno vuprosa ti nqma opredeleno vreme kogato veche ne izdurjash samo na ligavene si preminavash na tvurdata chast \/

Голям фен
    Град
    Бургас
    няма определено време. строго индивидуално си е и си зависи и от ситуацията , от партньора ти.. от възбудата.. някой път ми е кеф 1час да "се гушкаме.." др път 10 мин и вече искам секс хах
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Хахахаха. Мислех че съм само аз хахахахаха. Бързо ме научиха. Двата пръста нали шизъл?
    Мдам ^^ Щрак, и си готов! А не да опъваш онези ми ти ластици половин час!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ми половин час стига

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си