.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

alone`f
    Guest

Tupi intriganti!!!!

Blagodarq na vsi4ki,koito sa otvorili temata... Prosto iskah da spodelq kak za poreden put se ubedih 4e na tozi svqt moje da raz4ita6 edinstveno na sebe si!!!! Dnes bqh prinudena da vidq kak hora,koito mi se pi6at dobri priqteli,na koito durja... govorqt zad gurba mi i intrigantstvat ednovremenno s tova da mi se pravqt na priqteli... Ne sum o4akvala nikoga,4e moje da me predadat po tozi na4in... I da me lujat otgore na si4koto 4e ne bilo vqrno... A za kapak na si4ko 4oveka,ot koito imah nai-mnogo nujda v tozi moment,4oveka s koito sme zaedno po4ti 1 godina prosto mi oburna grub... Re6i 4e trqbva da se kara i toi s men i prosto da mi zaqvi,4e iskal po4ivka... to4no neska v nai-6ibaniq mi den ot celiq mi skapan jivot... Edinstvenoto,ot koeto se nujdaeh e razbirane to4no ot nego,a toi sednal da mi govori kak sum mojela da raz4itam na nego.I za kvo moga da raz4itam? Za tva 4e me ostavi li? Za tva 4e i toi mi oburna grub to4no kogato trqbva6e da me podkrepi?.. Napravo nqmam dumi.. Tolkova mn hora,na koito durji6 da te predadat i to v 1 i su6ti den... Nqma nujda da pi6ete komentari ako ne iskate.. Az prosto iskah da spodelq...

Свиквай мила, такъв е живота, ако обръщаш внимание на думите и постъпките на околните няма да стигнеш до никъде, хората са такива и трябва дасе научиш да не се доверяваш на никого... понякога не можеш да имаш доверие доре на себе си, защо ли?... защото може би си добра по душа и твоите " приятели " знаят, че не умееш да се предпазваш сама с думи, а трябва, трябва ти да им оъ;бърнеш гръб и да не ги поглеждаш заради това, което ти причиняват, тогава те ще разберат, че не могат без теб и ще видиш... как ще ти се " кланят " , ще имат респект от теб...
    Научи се да се справяш сама в живота, защото на този скапан свят няма кой да типомогне...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Свиквай мила, такъв е живота, ако обръщаш внимание на думите и постъпките на околните няма да стигнеш до никъде, хората са такива и трябва дасе научиш да не се доверяваш на никого... понякога не можеш да имаш доверие доре на себе си, защо ли?... защото може би си добра по душа и твоите " приятели " знаят, че не умееш да се предпазваш сама с думи, а трябва, трябва ти да им оъ;бърнеш гръб и да не ги поглеждаш заради това, което ти причиняват, тогава те ще разберат, че не могат без теб и ще видиш... как ще ти се " кланят " , ще имат респект от теб...
    Научи се да се справяш сама в живота, защото на този скапан свят няма кой да типомогне...
    saglasna sam ,nau4i se da vqrva6 samo na sebe si i na nikoi drug

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Istinata e 4e priqtelite v toq svqt sa prekaleno malko i trudno se namirat takiva,zatova ne trqbva da se doverqvash na po4ti nikoi.Ostavi gi,neka si govorqt kakvoto iskat.Sled kato go pravqt te ne sa ti nikakvi priqteli,i ti ne trqbva da im obrashtash vnimanie.Horata intriganstvat ot zloba,zavist i taka natatak.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

alone`f
    Guest
    Ama ujasno e... V momenta sum absolutno sama Dori kakto spomenah v na4alniq mi post-i gadjeto mi re6i da se kara s men,daje da se razdelime... Napravo tiq nqkolko dni ne znam kude se namiram Provaliha mi se si4ki praznici...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Наистина е кофти . И на мен ми се е случвало да ме предадат "приятели", но това е положението.
    С времето ще преодолееш всичко това и ще продължиш напред.
    Успех.

Вярно трябва да свикнеш. Мн кофти се е получило при теб. Като видя че гаджето ми е нервно заради такива "приятели" търпя всичко което тя ми казва защото знам че така и олеква но не всички правят така. Никога няма да оставя човека който обичам в такива моменти. Спокойно alone`f идват празници - нали знаеш на Коледа стават чудеса ... Ще излезе нещо яко - винаги след тъгата върви голямо щастие. А Ако се притесняваш че ще ти е тъпо да празнуваш семейно празниците - спокойно , какво ли не бих дал за една нова година като едно време с родителите ( тази година и двамата са на работа ...) .
    Край на тъгата
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

alone`f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
    Вярно трябва да свикнеш. Мн кофти се е получило при теб. Като видя че гаджето ми е нервно заради такива "приятели" търпя всичко което тя ми казва защото знам че така и олеква но не всички правят така. Никога няма да оставя човека който обичам в такива моменти. Спокойно alone`f идват празници - нали знаеш на Коледа стават чудеса ... Ще излезе нещо яко - винаги след тъгата върви голямо щастие. А Ако се притесняваш че ще ти е тъпо да празнуваш семейно празниците - спокойно , какво ли не бих дал за една нова година като едно време с родителите ( тази година и двамата са на работа ...) .
    Край на тъгата
    ne we az nqma da praznuvam sama na NG-ima dr hora,skoito 6te sum vaprosa e 4e tezi,na koito naistina imah golqmo doverie me predadoha...a za gadjeto naprao nz kvo mu stana takuf edin studen e,razli4en... kazva mi 4e me obi4al i sum go znaela ma za nas bilo po-dobre da se razdelime i ne iska i ne iska da mi obqsni za6to... Izob6to v toq tup jivot moje6 da raz4ita6 samo na sebe si...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Е,според мен можеш и да вярваш и разчиташ на родителите си...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Точно така, човек винаги трябва дда знае, че родитеелите му му желаят само ддоброто. Знам го от личен опит. Родителите не те изоставят и ти пррощават всички грешки.
    Та кажи как е положението у вас, разбираш ли се с вашите или иматееэ низоразумения.

П.С. Извинете че понякога пиша с мнооого правописни грешки.

Вярно , няма нищо по-гадно от това хора, на които си вярвала, да ти обърнат гръб... Но те явно не са ти истински приятели, защото истинските приятели не постъпват така. Тоест, не трябва да съжаляваш, че си разбрала истината за тези неискрени хора. И не позволявай това да ти провали празниците

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Дам, Кофти е почти на никой не можеч да разчиташ, освен на себе си и родителите! Е, аз си имам на кого да разчитам като френд

БебЕтатаа мииии

lubovchiq
    Guest
    krisi_l@loka ,vnimavai do kolko moje6 da raz4ita6 verno na toq friend,6toto moje i toi da te predade,ne ti go pojelavam,no.....

Фен
    Град
    c0фиR
    Macka nae6 li kfo 6e ti kaja?Az sum 8 klas i mi se slu4i ne6to podobno no ne 4ak tolko gadno!(SLAVA BOGY) Minalata godina uj se razbirah s si4ki v klasa mi.No kfo stana zna4i si4ki hora deto glavno ob6utvah s tqh otidoha da u4at v sf(Az sum ot Kostinbrod).I kfo stana taq godina v klasa ob6tuvam samo s 5-6 4oveka.A ot si4ki deto se premestiha se okaza 4e moga da raz4itam samo na dme mnoo golemi micaki.I sa s takova neturpenie 4akam da svur6i taq u4ebna godina i dda bqgam kum sf 4e ne e istina.Shtoto e nekuf UJASsSsSs .Vqrno e 4e i az sum si vinoven 4e ne me prieha sled 7 klas ama nemoga da vurna vremeto I se ubedih 4e ima hora na koito moga da raz4itam.I im blagodarq!{} A na tezi ot klasa deto ob6tuvam s tqh samo 2 sa mi fr i migo da si govora s tqh za si4ko bez mno mnoo pritisnieniq.Ina4e situaciqta v koqto si e mnoo kofti.

damz mn mn gadno se e polu4ilo... ...no nqma kakvo da se pravi i az sam na mnenie 4e mojesh da raz4itash samo na sebe si i nikoi dr!E razbira se i na roditelite i blizkite si,zashtoto te biha te podkrepili vyv vseki moment,za vsi4ko!No nedei da navejdash glava!Produljavai napred kolkoto e da e tejuk jivota ti i ne zabravqi 4e vsi4ko se vru6ta!!!Kusmet
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vsi4ko trqbva da o4akva6 ot jivota. Samo tova moga da ti kaja

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си