- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo sym ot4aqna i vinovna :((( Help...
Здравейте.Аз съм едно отчаяно и адски съгрешило момиче.Имах.. един човек в живота си който много обичах и обичам. 3 години бяхме заедно и преди 5 дена се разделихме. Аз немога да се примиря.Немога да живея нормално да спя нормално нищо вече не е същото.Измъчвам се страшно много и сърцето ми се късаЗначи разделихме се по моя вина. Той прочете един чат с човек който съм си писала от 1 месец. В него имаше доста така интимни думи желание за срещи и така нататък. Съшо така бившата ми вече
истинска любов ме е видял да излизам от дома на въпросния мъж с който съм чатила въпреки че не съм била сама той пак ме презира и мисли че съм му изневерила а тов ане е вярно!!! Как даму докажа
никак той неиска и да чува за това. казва че го лъжа и че неможе да ми вярва вече и то най-вече заради това че и преди е имало разни издънки от моя страна но той тогава ми прости. Многоме боли и незнам как да си го върна. Той каза че съм почернила нашата приказка и неможе д абъде с мен повече. Всеки ден плача пуша пия от време на време от мъка и от грешката която направих да се занимавамс друг човек зад гърба на любовта на живота ми
защо трябваше да се случва така. Искам да си бъда с него искам да бъдем заедно и да се обичаме завинаги. Как да си го върна какво да му кажа да му говоря или да действам. Да му докажа че съм се променила като той неиска да му говоря щото мисли че голъжа.МНого ми е мъчно много се съсипвам а си го искам искам искам как да си го върна помогнете ми много ми е тъжно много
![]()
![]()
Благодаря ви.