- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo sym ot4aqna i vinovna :((( Help...
ppff mn t1pa postapka,sled kato naistina tolkova mn go obi4a6 za6to sa bili teq zaribqvki s dr....predi 2-3 meseca i moq priqtel be6e izgubil doverie v men,za6toto misle6e 4e sam se svalqla s edno mom4e dokato toi be6e na po4ifka,a az naistina ne sam pravila ni6ty s nego
...neznam za6to re6i da prodaljim da sme zaedno,be6e mn razo4arovan ot men vsi4ki koito go zaobikalqxa go savetvaxa da me zareje no toi ne go napravi...
i mi dade o6te edin 6ans da mu dokaja 4e darja na nego,4e go obi4am i da spe4elq doverieto mu,sigurno sam uspqla sled kato o6te sme zaedno :P i sega za da go spe4eli6 otnovo trqbva da po4aka6.Spri vsqkakvi kontakti s toq pich i misli samo za priqtelq si,toi te e obi4al i ti e imal doverie aa ti si postapila mn gadnu obadi mu se da pogovorite sled kato mine izvestno vreme i ako se saglasi idete na mqsto na koeto predi ste imali mn hubavi momenti zaedno,mojebi tova 4e si se zaribqvala s dr ti e pomognalo da razbere6 4e obi4a6 edinstveno nego..kaji mu go pripomni mu hubavite vi momenti...vse pak vsi4ki sme xora i vsi4ki gre6im VSIK4KI imame pravo na o6te edin 6ans
dano da se upravite